Машинка за подстригване PANASONIC ER-HGP74

475.00 лв.
Машинка за подстригване PANASONIC ER-HGP74
Машинка за подстригване PANASONIC ER-HGP74
Машинка за подстригване PANASONIC ER-HGP74
Машинка за подстригване PANASONIC ER-HGP74
Машинка за подстригване PANASONIC ER-HGP74
  • Производител  Panasonic
  • Наличност:  2-3 Days
  • Наградни точки:  10
Машинка за подстригване PANASONIC ER-HGP74Прецизно мощно подстригване и удобни приставки за професионалисти.Новата професионална машинка за подстригване Panasonic има уникално оформени ножчета, осигуряващи изключителна ефективност при подстригване, з..Покажи
475.00 лв.
   
Машинка за подстригване PANASONIC ER-HGP74 Машинка за подстригване PANASONIC ER-HGP74 Машинка за подстригване PANASONIC ER-HGP74 Машинка за подстригване PANASONIC ER-HGP74 Машинка за подстригване PANASONIC ER-HGP74

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha
Описание

Машинка за подстригване PANASONIC ER-HGP74


Прецизно мощно подстригване и удобни приставки за професионалисти.

Новата професионална машинка за подстригване Panasonic има уникално оформени ножчета, осигуряващи изключителна ефективност при подстригване, за да отговори на строгите изисквания на професионалистите.


Ножчета X-taper 2.0

Специално разработените ножчета X-taper здраво захващат и подрязват косата, за да намалят броя пропуснати косъмчета, за разлика от традиционните ножчета, които позволяват косъмчета да се изплъзнат и да останат неподрязани. Комбинацията от покритието с диамантоподобен въглерод (Diamond-Like Carbon (DLC)), приблизително 3,4 пъти по-твърдо* от традиционните покрития, и титановото (TiN) покритие, ножчетата предлагат два пъти по-голяма издръжливост от тази на неръждаемата стомана и дълготрайна острота на ръбовете. *В сравнение с модела на Panasonic ER1611 (съгласно тестване на Panasonic) Острият прецизен ръб на ножчетата е под ъгъл 45°осигурява гладко и точно рязане, което отговаря на строгите изисквания на професионалистите.

Линеен мотор с постоянен контрол

С 10 000 движения/минута ексклузивното високоскоростно задвижване на линейния мотор на Panasonic позволява гладко и стабилно подстригване без забавяне дори при плътни зони от косата. Високата мощност се поддържа, докато батерията се изтощи. С традиционните машинки за подстригване диапазонът на движение на ножчето намалява, когато подстригвате плътни зони от косата, което води до намалена ефективност при подстригване. Благодарение на постоянния контрол, силата и движението на ножчето на машинката за подстригване на Panasonic се поддържат за максимална ефективност и плавно подстригване, дори на плътни зони от косата.

Ергономичен дизайн за лесна употреба

Освен да я направим лека, целта беше да бъде и лесна за хващане. Гладката, извита и лесно за хващане форма и гумената ръкохватка за предпазване от приплъзване са проектирани да задоволят професионалните нужди.

Дизайн за лесно регулиране

Завъртането на бутона позволява регулиране на дължината на подстригване от 0,8 до 2,0 cm на стъпки от по 0,3 mm. Това елиминира нуждата от неприятна смяна на приставките и позволява регулиране на дължината с една ръка, докато се работи. Предоставени са 3 гребенни приставки, за да се даде възможност за подстригване при 6 различни дължини (3/4 мм, 6/9 мм, 12/15 мм). Гребените се предлагат със специална стойка за прилежно подреждане. *Съвместима с ER-xGP84.

Японска технология на острието

С напредването на японското изкуство за изработване на изключително остри и здрави мечове Panasonic прилага тази модерна технология за разработването на остриета с изключително качество. Японските производствени техники, използвани само за ножчета Panasonic, предоставят дълготрайна издръжливост и прецизно остро рязане.

Оптимизирани за професионална употреба

Използвайте я включена към AC захранване за мощно подстригване или се насладете на удобството на лесната работа без кабел. Включва олекотена и малка литиево-йонна батерия с голям капацитет. Тъй като почти няма загуба на капацитет поради ефекта на паметта на батерията, може да се използва почти без спад в капацитета на заряда. За да презаредите, просто поставете уреда в стойката за зареждане. Компактната стойка е изправена, така че не заема много място. По време на зареждане индикаторната лампа свети в червено. *Съвместима с ER-xGP84.


Гаранция:

24 месеца - Важи за използване на продукта за домашна употреба.

*Ако при ремонт се установят следи от професионална употреба, гаранцията ще се счита за 12 месеца.*

12 месеца - Важи за използване на продукта за професионална употреба.Може да харесате още