Маски за суха коса


Показани 1 от 24 | 132 (6 Страници)

Имате нужда от професионална маска за суха коса? Търсите продукт от добре позната на пазара козметична марка, за да сте сигурни в произхода и ефективността? Agora BBeauty винаги се стреми да ви предостави най-добрите решения в областта на козметиката за коса, лице и тяло.

С времето, косата губи влага и така необходимите за нея липиди, и става суха. Тя е крехка, косъмът лесно се къса, крайчетата цъфтят, лесно се заплита, а трудно се разресва, твърда е на допир.

Всички тези признаци говорят за промяна на хидролипидния защитен филм върху косата. Това е естествена бариера, която изолира косъма от външните агресивни фактори и поддържа жизнеността и блясъка на косата.

Ако и вие определяте косата си като суха и безжизнена, и мечтаете да върнете предишната ѝ мекота и блясък, то е нужно добавете към арсенала си от продукти и маска за суха коса.

Маски за суха коса - какво трябва да знаете

Сухата коса се нуждае от много дълбоко хидратиране, за да се поддържа жива и лъскава. За съжаление само един шампоан е крайно недостатъчно да се справите с проблема.

В козметиката за суха коса основна роля играят специално подбраните растителни масла. Не случайно в професионалните продукти за суха коса ще откриете масла от монои, маслини, кокос, арган, макадамия. Тези масла доказано са едни от най-добрите хидратанти.

Именно техните полезни свойства са тези, които действат в дълбочина и се грижат за косъма. Тяхната цел е да доставят нужната хидратация на косата, косъмът става еластичен и по този начин е защитен от накъсване.

Как да изберете най-подходящия за вас продукт за суха коса

На първо място е нужно да определите структурата на косата, дали тя е тънка или плътна. Ако сте с фина и суха коса, то е нужно да насочите внимание към маски за коса с по-леки формули, за да не утежнят и омазнят.

Ако пък косата ви е плътна и гъста, то за вас имаме маски наситени с много масла, които ще направят косата копринено гладка и мека. Разгледайте богатата колекция професионални маски за суха коса на реномирани марки в Agora BBeauty и избере най-подходящата за вас.

Ако срещнете проблем в избора си или имате въпроси, то ние сме на разположение за съвет и консултация.

Прочети повече