Машинка за подстригване PANASONIC ER-HGP72K803

450.00 лв.
Машинка за подстригване PANASONIC ER-HGP72K803
Машинка за подстригване PANASONIC ER-HGP72K803
  • Производител  Panasonic
  • Наличност:  Изчерпан
  • Наградни точки:  9
Машинка за подстригване PANASONIC ER-HGP72K803Новата машинка за подстригване на Panasonic има уникално оформени ножчета, осигуряващи изключителна ефективност при подстригване, която отговаря на строгите изисквания на професионалистите.Съвременна техн..Покажи
450.00 лв.
   
Машинка за подстригване PANASONIC ER-HGP72K803 Машинка за подстригване PANASONIC ER-HGP72K803

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha
Описание

Машинка за подстригване PANASONIC ER-HGP72K803

Новата машинка за подстригване на Panasonic има уникално оформени ножчета, осигуряващи изключителна ефективност при подстригване, която отговаря на строгите изисквания на професионалистите.

Съвременна технология на ножчето за изключителни резултати при подстригване, произлезли от традиционния японски занаят и уникалната технология на ножчето на Panasonic, ножчетата X-

Ново DLC покритие 2.0 за дълготрайна острота

Благодарение на комбинацията от новото покритие с диамантено-подобен въглерод (Diamond-Like Carbon (DLC)), който е приблизително 3,4 пъти по-твърд* от традиционните покрития, и титаниевото (TiN) покритие, ножчетата предлагат два пъти по-голяма издръжливост от тази на неръждаемата стомана и дълготрайна острота на ръбовете.

Острото ножче под ъгъл от 45º предлага гладко и чисто рязане

Острият прецизен ръб на ножчетата е под ъгъл 45° и осигурява гладко и точно рязане, което отговаря на строгите изисквания на професионалистите.

Ултра-бързият линеен мотор осигурява гладко и стабилно подстригване

С 10 000 оборота в минута ексклузивното високоскоростно задвижване на линейния мотор на Panasonic позволява гладко рязане без забавяне, дори при подстригване на плътни зони от косата. Високата мощност се поддържа, докато батерията се изтощи. 

Бързо регулируем бутон за лесно настройване на дължината

Завъртането на бутона позволява регулиране на дължината на подстригване от 0,8 до 2,0 cm на стъпки от по 0,3 mm. Това елиминира нуждата от неприятна смяна на приставките и позволява регулиране на дължината с една ръка, докато се работи.

Зарядно устройство за батерия/Три гребенни приставки

За да презаредите, просто поставете уреда в стойката за зареждане. Компактната стойка е изправена, така че не заема много място около мивката. По време на зареждане индикаторната лампа свети в червено. Осигурени са приставки за подстригване при шест различни дължини (3 до 15 мм). Предоставят се три гребенни приставки, за да се даде възможност за рязане при шест различни дължини (3 до 15 мм). Гребените се предлагат със специална стойка за прилежно подреждане.


Гаранция:

24 месеца - Важи за използване на продукта за домашна употреба.

*Ако при ремонт се установят следи от професионална употреба, гаранцията ще се счита за 12 месеца.*

12 месеца - Важи за използване на продукта за професионална употреба.Може да харесате още