Insight

Продуктови серии - Insight

Insight

INSIGHT е професионална линия продукти за коса, създадена от италианската компания ELEY SRL. Родена е в Болоня – район, считан за център на производство на иновативни и функционални продукти за коса.

От основаването си досега компанията е спечелила доверието на клиентите в повече от 50 страни по света.

INSIGHT е гаранция за италианско качество и стил - "Made in Italy”.

Марката INSIGHT е преминала всички най-строги тестове и отговаря на международните стандарти за качество „Биокозметика“. Не съдържа: SLS (Sodium Lauryl Sulfate); SLES (Sodium Laureth Sulfate); парабени; силикони; минерални масла; изкуствени оцветители и аромати. Във всеки един продукт са вложени само натурални екстракти и масла от растения, специално отглеждани за професионалната биокозметика Insight.

Районите, в които се отглеждат растенията, се обработват само с органични торове, без използване на пестициди, химически или синтетични торове. Събраните растения се подлагат на обработка по-най-новите методи за екстракция и биосинтеза, които позволяват да се съхранят в максимална степен активните съставки.

Опаковките на всички продукти са биоразградими и не замърсяват по никакъв начин околната среда.

Напълно иновативни формули, които имат една основна цел и тя е да запазят здравето и блясъка на косата, да намалят щетите и вредите от околната среда и употребата на топлинни уреди.

Интересен факт е, че всички продукти от марката INSIGHT са създадени с Озонова вода.

Защо точно Озонова вода?
Озонът е молекула, съставена от три кислородни атома. Благодарение на своята оксидационна мощност, той е ефективен дезинфектант и антиоксидант, характеризиращ се с голяма скорост на действие срещу вируси, спори, гъбички и всякакви други замърсители.

Марката може да се похвали с множество сертификати и престижни награди за качество, иновация и производствена практика и традиция.

Гаранция за високо качество и напълно безвредно действие е фактът, че всички продукти са без: SLS / SLES, PETROLATUM, силикони, парабени, аромат, алергени. Това ги прави изключително подходящи за хора с чувствителна кожа и скалп, склонна към алергии и раздразнения.

ФИТО И ОРГАНИЧНИ ЕКСТРАКТИ

Активните съставки на марката са напълно натурални, като отглеждането им се случва в специални биологични ферми, сертифицирани за това. В комбинация с масла с естествен произход и натурални екстракти, продуктите се превръщат в изключително здравословни, полезни и в същото време работещи върху проблемите на косата и скалпа.

Прочети повече


Показани 1 от 24 | 49 (3 Страници)