Сухи шампоани


Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)

Все по-популярните сухи шампоани са перфектното средство за поддържане на идеален вид на косата, дори, когато времето ви притиска или в последния момент се появява неотложен ангажимент. Всяка една себеуважаваща се дама разполага с поне едно средство от този сектор, благодарение на което успява да приведе прическата си в ред.

Ние от Agora BBeauty винаги сме в крак с модата, затова не пропускаме възможността да ви осигурим лесен и бърз достъп до асортимент от продукти за суха употреба, с които да си служите по всяко едно време от годината, въпреки че се оказват най-предпочитани през летния сезон. Това се дължи на по-бързото омазняване на косъма през горещите дни.

Сух шампоан - какво представлява този продукт

Казано накратко, най-добрите сухи шампоани са под формата на аерозол. В състава им присъства пудра или друго вещество, имащо за цел да матира и премахне омазняването, като видимо освежи косата. Това се случва за броени секунди, без дори да сте използвали капка вода или каквото и да било измиващо средство. Неслучайно те биват наричани „сухи шампоани”.

В никакъв случай не твърдим, че този клас козметика измества миенето на косата със специализиран продукт. Те се използват в краен случай, когато бързо трябва да се приведете във вид. Жените познават множество ситуации, подтикващи ги към използването им.

Ако закъснявате сутрин и нямате време да измиете косата, а изглежда мазна в корените или пък ако пътувате за някъде, а от жегата, скалпа се е изпотил и косата е слепнала по него – сухият шампоан е изтинско спасение в такъв момент.

Интересен факт е, че много фризьори използват този вид шампоани и на чиста коса, когато правят прически, защото придават допълнителен обем в корена.

Сухите шампоани се използват изключително лесно. Разклатете флакона преди употреба и напръскайте цялата коса – от корена до върховете от разстояние около 20 см. Възможно е този шампоан да остави следи и това е нормално. Просто наведете главата надолу разрошете с пръсти косата. И ето, че косата е като нова!

Защо да изберем сухи шампоани от Agora BBeauty

На този въпрос можете да си отговорите изключително бързо и лесно, след като веднъж сте посетили онлайн магазина ни. Избирайки да пазарувате от нас, то вие автоматично си осигурявате богат каталог от продукти, имащи за цел да оформят прическите ви по перфектен начин, без да се налага да ползвате вода.

След като вече сте си избрали продукт, поставили сте го в кошницата и сте финализирали поръчката си, то още на следващия ден куриери ще се свържат с вас, предавайки ви го лично на посочения адрес. Ценовият диапазон е максимално съобразен с нуждите и възможностите на съвременния гражданин. С малко пари можете да си спестите значително много време.

В случай, че изпитвате несигурност при покупката на сух шампоан, то можете да се съветвате със служители от онлайн магазина. Те с радост ще ви консултират, така че да изберете точно онзи продукт, отговарящ на търсенето ви. Ние знаем кой е най-бързият и практичен начин да изглеждате добре и ви го предлагаме тук и сега!

Прочети повече