OWAY

Продуктови серии - OWAY

OWAY

OWAY, създаден от италианската група Rolland със стогодишна история, е първата в света професионална марка за коса, която използва биодинамични съставки във всички продукти. OWAY вярва, че от метода на земеделие, изборът на най-чистите съставки до производствения процес, зачитането на баланса на природата винаги трябва да е на първо място. Заедно с рециклирането и свеждането до минимум на използването на пластмаса, е пътят към устойчиво бъдеще. OWAY също е известен като Lamborghini в козметичната индустрия в грижата за косата, благодарение на иновативната идея и технология.

O.WAY или Organic Way = Пътят към здравословен и екологичен начин на живот

Компанията започва своето пътешествие в света на органичната козметика за коса и кожа през 1948 г. в Болоня, Италия и днес присъства в над 70 страни от света. 

Базирани на биодинамични, органични съставки, придобити чрез справедлива търговия, O.WAY създават натурална козметика за лечение на косата и кожата и терапевтични ритуали, комбиниращи изключителна ефективност със здравословна формулировка. 

С любов към животните (PETA)

Притежател на PETA Cruelty Free сертификат. Брандът е признат и сертифициран от най-голямата световна организация за защита правата на животните PETA - People for the Ethical Treatment of Animals. 

Чистата вода 

В лабораториите на O.WAY се добива микробиологична чиста вода, без йонизиращо лъчение и химическа дезинфекция. 

Водата е основният компонент за много от продуктите, но е и носител на микроби и бактерии, които могат да замърсят формулите на продуктите. За да се запази максимално чистотата на формулите, съдържащата се в тях вода се подлага на две естествени пречистващи процеси: обратна осмоза и озонизация. Благодарение на тази двойна обработка се получава микробиологично чиста вода, без да е необходимо подлагане на продуктите на йонизиращо лъчение и без да се налага използването на химически дезинфектанти.

O.WAY не е просто марка, а комбинация от ценности, здравословен и екологичен начин на живот

Прочети повече


Показани 1 от 24 | 64 (3 Страници)