Вакса за коса


Показани 1 от 24 | 43 (2 Страници)

Късите прически са истинско предизвикателство за притежателите им, които често използват стандартна или професионална вакса за коса, за да гарантират формата на прическата си.

Само тези, които имат къса коса знаят колко трудно е да попаднеш на подходящ продукт, с който да се оформи и запази косата в желаната прическа през целия ден. Ето защо, ни е от Agora BBeauty сме подбрали в тази категория най-добрите вакси за оформяне на коса от световните топ марки.

Без значение дали сте мъж или жена, късо подстриганите коси имат еднаква нужда от добър стилизант в ежедневието. Такъв продукт е ваксата за коса. С вакса лесно и бързо оформяте косата, без тя да изглежда мазна или мръсна. Ваксите са особено подходящи за оформяне на разрошени и текстурирани прически, обемни прически, за дефиниране и фиксиране на къдрици, както и за приглаждане на къса коса или прическа, тип „конска опашка“.

Ваксите имат гъста и плътна текстура. Могат да бъдат използвани както на влажна, така и на суха коса, като се разтрива малко количество между пръстите и се разнася развномерно върху цялата коса или на отделни кичури.

Каква вакса за коса да изберем

Сред продуктите за коса на Agora BBeauty ще откриете богат избор от професионални вакси за оформяне. Можете да изберете различна степен на фиксация.

Ако искате гъвкава и подвижна коса, изберете вакса с по-ниска степен на фиксация. Ако желаете прическата ви да не се променя през целия ден, то ваксите с по-силна степен са по-подходящият избор.

Не забравяйте, че винаги можете да се обърнете към нас за съвет при избора на подходяща вакса за вашата коса и стайлинг.

Прочети повече