Дълбоко почистващи шампоани


Показани 1 от 22 | 22 (1 Страници)

Голяма част от представителите на силния и слабия пол се стремят към това косата им винаги да изглежда в перфектен вид. За да се чувствате привлекателни и добре поддържани, то едно от най-важните неща е използването на подходящ клас козметика и по-конкретно дълбоко почистващи шампоани.

Често допускана грешка е закупуването на продукти, предлагани в хранителните супермаркети. Там обикновено се предлагат универсални шампоани за ежедневна употреба, които не са способни да се справят с по-специфичните нужди на косата, като нуждата от дълбоко почистване.

Неслучайно ние от магазин за козметика за коса Agora BBeauty ви предлагаме цяла една категория, съдържаща богато разнообразие, отговарящо на всички желания на косата ви.

Дълбоко почистващи шампоани - защо да им се доверим

Твърдата вода, стилизиращите продукти, замърсяванията от околната среда – всичко това се натрупва по косата и скалпа. С времето това може да “задуши” космените фоликули и да доведе до загуба на жизненост и блясък, както и до косопад.

Остатъците от лакове, вакси, гелове и други козметични средства, служещи за оформяне на прическите, с времето се наслагват по косъма, защото повечето шампоани не са способни да ги отмият напълно. А също така, продължителната употреба на някои продукти, може да доведе до пренасищане на косата с определени съставки, например протеин, и впоследствие да усетиш, че "нещо не е както трябва"..

Какво се прави в случая? РЕСТАРТ!

Най-лесният и бърз начин да изчистиш косата от всичко ненужно е периодично да използваш качествени шампоани за коса за дълбоко почистване. Обикновено 1-2 пъти в месеца са достатъчни, но ако ежедневно посещаваш плувни басейни, използваш много стилизанти или живееш покрай морския бряг, можеш да използваш дълбоко почистващ шампоан почти на всяко миене.

Използването на дълбоко почистващ шампоан не е препоръчително, а задължително, особено, ако ежедневно си правиш прически, подлежащи на допълнително оформяне със стилизиращи продукти. Шампоаните в каталога на нашия онлайн магазин изчистват косата напълно, премахвайки остатъците от продуктите.

Дълбоко почистващи шампоани са удобно решение и за мъже, както и за хора с бързо омазняващ се скалп. Те биват разработени въз основа на внимателно и прецизно селектирани съставки, които са безвредни и безопасни за структурата на косъма и неговото правилно функциониране. Балансират омазняването на скалпа и оставят усещане за чистота.
Могат да се използват от всеки и при всички типове коса, а също така и непосредствено преди боядисване, особено ако използвате безамонячна боя за коса. Това ще ви гарантира равномерен, бистър и дълготраен цвят на косата.

Ароматите на този вид продукти обикновено са свежи и се запечатват трайно. Те се отличават осезаемо от много други предложения на пазара с това, че дни след водния ритуал вие ще разпръсквате свежи нотки около себе си.

Какви са рисковете?

Ако прекалиш с дълбокото почистване на косата, рискуваш да ѝ отнемеш и нужните мазнини, което ще доведе до пресушаване на косъма.

Как да сведеш този риск до 0?

Винаги след дълбокото почистване използвай продукт, който ще "попълни и замести" всички липси!Такъв е балсамът Pure Replenishing на LANZA!. Формулата му е толкова прецизна, че никога няма да омазни косата ти, но пък ще ѝ даде абсолютно всичко, което ѝ трябва.

Искате да се чувствате така, както изглеждате?! Заложете на нашите висококачествени шампоани за дълбоко почистване и няма да съжалявате за направения избор! Agora BBeauty е правилният път към перманентна положителна промя

Прочети повече