Оцветяващи шампоани


Показани 1 от 21 | 21 (1 Страници)

Всяка една дама, решила се да изпробва нов цвят върху косата, започва да си задава въпроса дали крайният резултат ще покрие първоначалните й очаквания.

Ние от онлайн магазин за козметика за коса Agora BBeauty вярваме, че дамите могат да изглеждат безумно ослепителни и зашеметяващи, възползвайки се от иновативните продукти днес на пазара, известни под наименованието оцветяващи шампоани. С тях не просто ще постигнете така мечтания ефект, но също така всеки един косъм ще бъде по-здрав, блестящ и копринено мек, както никога досега.

Оцветяващи шампоани – какво представляват

Т.нар. оцветяващи шампоани имат много приложения, но основно са предназначени за поддържане на наситен цвета на боядисаната коса. Особено, ако се боядисвате в ярки цветове, като медно, червено или лилаво, с такъв шампоан ще насищате косата отново и отново с цветни пигменти, с които тя ще изглежда като току-що боядисана, след всяко измиване.

Този клас продукти са изключително подходящ избор и за дамите, привърженици на експериментите и особено за блондинките! Благодарение на тях, те биха могли често да променят визията си и да се превръщат в носители на огнено червено, виолетово, патладжанено, сивеещо, синеещо и прочие. Съвременните продукти са в готовност да ви дарят с резултат, който постигате лесно и много по-безвредно, в сравнение с боите за коса.

Наситеността на цвета се определя от нивото на изсветляване на косата – колкото по-руса е тя, толкова по-наситен ще бъде цветът и по-ярък ще е крайният резултат. По ваше усмотрение можете да оцветите отделни кичури, само върховете или цялата коса. Всичко е въпрос на собствено виждане, предпочитания и желания.

Бързото действие на продуктите е една от основните причини, поради които хората прибягват към използването им. Те не съдържат вредни за косъма съставки и не предизвикват зачервявания, сърбеж или раздразнения по скалпа.

Безопасността е в основата при създаването на този вид професионални шампоани. Всеки един наш артикул се заема с отговорната задача да се грижи за цялостното състояние на вашата коса.

Ако искате да промените лесно, бързо, в домашни условия и с малко средства цветът на вашата коса, то сега е моментът да го направите. Предлагаме ви изумително щадящ начин за постигане на мечтания ефект.

Agora BBeauty е онлайн магазин, грижещ се за красотата на дамите, изпитващи уважение към себе си!

Прочети повече