K18 Biomimetic HairScience

K18 Biomimetic HairScience

Пробив в бионауката!

Кое прави продуктите К18 уникални и работещи?

Всеки един продукт е обогатен с K18Peptide™ - патентован след сканиране и анализиране на 1242 декапептида, които покриват целия геном на човешките кератинови протеини. След десетилетие на изследвания е открита една уникална последователност, отключваща науката за връщане на косата, увредена от химически услуги и термично/механично оформяне, обратно към първоначалното им здравословно състояние — пептидът K18. Патентованият K18 пептид не е просто временно решение - това е първият продукт, който използва биомиметика за повторно свързване на кератиновите връзки, веднъж прекъснати от обезцветяване, боя и химически услуги, което води до мека, гладка, силна коса.

Колкото по-увредена е косата, толкова по-впечатлавящи са резултатите!

Това е К18 BIOMIMETIC HAIRSCIENCE — и лекува косата само за 4 минути.

К18 предлага коренно различен подход в грижата за увредената коса.

Досега продуктите за грижа за косата прикриваха уврежданията с кондициониращи процедури, които покриват косъма с масла, осигурявайки повърхностна хидратация и блясък, докато възстановяващите процедури "залепват" щетите като вътрешно лепило – силно, но крехко – и осигуряват временни резултати. K18 е първият продукт, който действително лекува косата отвътре навън.


K18PEPTID ™ Е РЕВОЛЮЦИОННА ТЕХНОЛОГИЯ В ГРИЖАТА ЗА КОСАТА

K18Peptide ™ е патентован в резултат на 10-годишно изследване, анализиращо 1 242 декапептиди, които съставляват цялата гама от човешки кератинови протеини. След десетилетие изследвания е открит нов научен подход за възстановяване и поправяне на увредената коса до млада и жизнена, благодарение на K18Peptide ™.

Патентованият K18Peptide ™ не е само временна помощ за увреждане - той е първото вещество, което използва биомиметици за възстановяване на кератиновите вериги в косата, като премахва щетите, причинени от химическа или механична обработка. Крайният резултат е гладка, мека, еластична и здрава коса. Колкото по-увредена е косата, толкова по-впечатляващи са резултатите.

Продуктите K18 могат да се използват за възстановяване на косата при боядисване и други химически услуги. Освен това лечението може да се извърши у дома с терапията без отмиване.

КАК РАБОТИ K18Peptide ™?

Вътрешният влакнест слой на косъма, т.е. кортекса, има вериго-подобна, стълбовидна кератинова структура, допълнително образувана от аминокиселини и полипептидните вериги, които я формират. Структурата на косата се поддържа от дълги кератинови нишки и дисулфидни връзки, свързващи полипептидните вериги, които образуват кератиновите нишки, както и водородните и солените връзки. Химически обработки като изсветляване на косата и трайно боядисване увреждат и разрушават структурите, които поддържат структурата на косата. Не само сярните връзки, но и надлъжните кератинови вериги, които поддържат цялата структура, са скъсани и разкъсани.

В миналото вече са направени продукти, които успяват да намалят щетите, причинени от химическа обработка, като ремонтират сярните мостове в косата и намаляват тяхното счупване. Сярните мостове в тези материали са ремонтирани в тези вещества, например от сол състояща се, дикарбоксилна киселина и основа, която се поставя между счупената омрежена структура и кислородния атом, отделен при химическа обработка, така че да не се получи увреждане от кислорода в косата. Временните заряди въз основа на така получените електрически заряди са отстранени от косата доста бързо.

Освен това те изобщо не успяват да реагират при по-тежки проблеми, които възникват в косата, а именно разкъсването на самите полипептидни вериги и кератинови нишки. K18Peptide ™ е първото и единствено вещество на пазара, което биомиметично и цялостно поправя и възстановява кератиновата структура на косата. Най-добрият резултат се постига постепенно по време на 4-6 последователни терапии. K18Peptide ™ и неговият възстановителен ефект не се "отмиват" от косата, но тъй като косата все още е изложена на външен стрес и нови увреждания, новите щети трябва да бъдат поправени допълнително и терапията да се поддържа. Прочети повече


Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)