PARLUX

PARLUX

Без съмнение, уредът за красота, който не липсва в нито един дом, е сешоарът. С негова помощ и мъжете и жените не само подсушат косата си след душ, но и постигнат прическата, която харесват, и която им помага да изглеждат по-привлекателни.

Ето защо е много важен правелният избор!

Уредите с марка PARLUX е добре известна на професионалните фризьори. Топ сешоарите са ежедневни помощници и с право печелят много награди сред експерти и международни изложби. Ако търсите сешоар с най-добрите параметри, то тогава PARLUX е правилният избор за Вас.

PARLUX е италианска марка, създадена през 1977 г. от Паоло Пароди. Още първия сешоар Superturbo 1500 се превръща в хит. След това успехът спохожда и останалите продукти. Днес, PARLUX  поддържа едно супе ниво - необикновени технически характеристики, максимална производителност, модерен дизайн и всички необходимо за правилната грижа за косата.

Уредите спазват основните постулати за комфорт при изпълнението на красив резултат. Бързина, скорост, вграден шумо-заглушител, спестяване на енергия, рециклируеми материали и без вредни есмисии. 

Техническите характеристики на сешоари PARLUX  перфектно отговарят на съвременната идея за модерен уред. Ангажирани са не само с красивия вид на косата, но също така и с нейното здраве. Те гарантират лекотата на използване и перфектните резултати, ниско тегло и ергономичен дизайн. 

Най-новите модели печелят награди по търговските панаири в Прага, Мадрид, Лондон и Париж.

Мотото на PARLUX : "Красота без шум", защото уредите имат шумозаглушител, който може да понижи звука до 45%. 

За всеки, който иска да поглези косата си с високо качество и здравословна грижа, PARLUX  е марката!

Прочети повече


Показани 1 от 16 | 16 (1 Страници)