Ел. уреди


Показани 1 от 24 | 182 (8 Страници)

Търсиш професионални уреди за коса, които да използваш у дома, без да си фризьор? Ние ще ти направим предложения, на които трудно ще устоиш! Използваш професионален шампоан, професионална маска за коса, боядисваш се само с професионални бои, а използваш обикновен сешоар и обикновена преса за коса?!

Може и да не ти се вярва, но буквално години наред поддръжка с висококачествена козметика могат да „отидат на кино“ само от един месец оформяне на косата с некачествена преса или маша. Или пък използването на неподходящ сешоар често е причината да хвърляме купища пари за скъпи продукти, а никога да не получаваме от тях ефекта, който търсим.
Истината е, че ако искаш да имаш здрава, добре поддържана и красива коса, с която винаги да „обираш“ комплиментите, е нужно да полагаш цялостна и системна грижа за нея. Това включва както използването на качествени продукти, така и поддръжката ѝ с такива уреди и аксесоари.

Инвестицията в професионален сешоар, преса, четка за изправяне или маша за коса, си заслужава на 100%, защото професионалните уреди:

Професионални уреди за коса - дълъг експлоатационен живот

Всеки ден, часове наред, фризьорите използват един и същ сешоар, който им служи в продължение на години.

Сега си помисли колко време ще използваш професионален сешоар у дома?

Качество на материалите и професионален подход

Изработени са от висококачествени, щадящи косата материали. Няма професионална преса за коса или електрическа четка за изправяне, чието покритие да не е съобразено с деликатната структура на косата. Има преси с керамично, титаниево, кератиново и още много други видове покрития, които щадят максимално косата при термична обработка.

Силната топлина е един от най-големите „унищожители“ на косата, затова е изключително важно да я третираме с правилните уреди.

Бързи, мощни и безапелационни

Мощни и бързи. Сигурно всяка жена поне веднъж в живота си е имала от онези сешоари, чиято мощност на струята може да бъде сравнена единствено със силата на морски бриз или пролетен полъх.

Сушенето на косата с такъв сешоар е трудно, бавно, изнервящо, и най-лошото – с него никога не можеш да постигнеш ефекта на добре „изпечения“, гладък косъм. За разлика от това, с професионален сешоар и малко тренинг, с лекота имаш желаната прическа, при това само за няколко минути.

Разгледай богатия избор от професионални уреди в AgoraBBeauty.com и подари на косата си грижата, която заслужава!


Прочети повече