Ампули


Показани 1 от 24 | 72 (3 Страници)

Имате нужда от ампули за коса с висока ефективност? Търсите гарантиран произход и качество, за да се справите с проблеми с косата? Не пропускайте да разгледате невероятните професионални предложения на Agora BBeauty за вас!

Ампули за коса - вашето SPA-сение

За какви проблеми са предназначени висококачествените ампули на Agora BBeauty:

  • Много суха коса;
  • Изтънял косъм;
  • Коса без блясък;
  • Късащи се косми;
  • Коса без обем.

Дотук изброените проблеми са добре познати, сравнително лесно решими и не особено притеснителни. Страшничкото настъпва, когато забележим, че страдаме от проблеми на скалпа, като косопад или упорит пърхот. Хубавото е, че косата подлежи на "презареждане" и че издевателствата, на които системно или инцидентно я подлагаме, наистина могат да бъдат донякъде компенсирани.

Когато искаш да решиш даден проблем на косата си, да върнеш живота в нея, да я видиш отново лъскава, здрава и красива, най-сигурният начин е да ѝ дадеш това, от което се нуждае тя в концентрирано съдържание и по възможно най-бързо усвоимия за нея начин.

Това може да стане с професионални ампули за коса. Те помагат да преобразиш изтощената, слабата, третираната коса, да спреш косопада и да премахнеш пърхота... все неща, познати до болка.

Какво представляват ампулите за коса?

Ампулите са малки елегантни шишенца, обикновено до 15 мл, със силна концентрация на активни съставки и специално разработени активни формули за противодействие на специфичните проблеми на косата. Те са с най-силното, да не кажем шоково, действие.

Лечението с ампули и активни спрейове за коса е едно от най- ефикасните и даващи бързи и видими резултати. Комплексите от активни съставки се „просмуква“ от косъма или кожата на скалпа и достига до вътрешността, където започва да действа моментално.

Как се използват ампулите за коса?

Употребата на ампулата зависи пряко от нейното предназначение. Ампулите, които лекуват проблеми като косопад, пърхот или омазняване, се нанасят директно на скалпа преди или след измиване на косата, като при втория случай, най-често се оставят да действат, без да се отмиват.

Възможно е да се прилагат както в корена, така и върху цялата коса, по дължините и краищата. Това се отнася предимно за ампулите, които действат за уплътняване, подхранване и укрепване на сухите или изтощени коси, като отново могат да бъдат изплакнати или оставени да действат.

Тъй като са интензивна грижа, те не са от продуктите, които използваме ежедневно. Според това какъв е проблемът, с който се борим, ампулите могат да бъдат използвани или веднъж на няколко измивания или за определен период от време, като курс на лечение. Ето защо, съветваме винаги да обръщаш внимание на начина на употреба.

Най-общо казано за ампулите за коса:

  • Тези, които се нанасят директно в скалпа лекуват проблеми като косопад, пърхот, себорея, прекомерно омазняване и др.;
  • Тези, които се нанасят по дължината на косата лекуват накъсаната и изтощена коса, прекомерна сухота, цъфтящи краища и т.н.;
  • Ампулите са концентрирана грижа и са подходящи за употреба през определено време или за прилагането на интензивен курс на лечение за определен период.

И не забравяй, ако имаш колебания от какво точно се нуждаят твоите коса и скалп, винаги можеш да се довериш на опита ни и да поискаш съвет от нас. Така веднага ще получиш нужната помощ и проблемът ще бъде решен лесно.

Прочети повече