Кутията на Пандора

Няма продукти в тази категория.


Поздравления! Ти току-що отвори Кутията на Пандора. 
Съветваме те преди да пристъпиш към покупки, първо да се запознаеш с нея.

Какво е Кутията на Пандора?

Кутията на Пандора е ключов елемент в гръцките митове, свързващи равновесието между благата и злините, които са участта на хората. В най-популярната версия в кутията били затворени неволите, а когато първата жена в света, любопитната Пандора, я отворила, те се разбягали по Земята. Когато я затворила - вътре останала единствено Надеждата.

Един по-кратък вариант разгръща етимологията на името Пандора, т.е. "всички дарове". Според този мит Пандора отваря кутия (делва), в която боговете били поставили най-висшите дарования. Когато я отваря, те се изпаряват към небето, а на Земята отново остава единствено Надеждата.

Дали кутията на Пандора крие неволи или дарове е въпрос на интерпретации и ... легенди. Но едно е сигурно! В нашата кутия със сигурност има чудесна комбинация и от двете - нашите неволи, които се превръщат в дарове за теб. Естествено, има я и Надеждата. Надеждата, че именно тук можеш да откриеш нещичко, което ще ти върши страхотна работа и ще се сдобиеш с него на много по-изгодна цена.


Какво крие нашата Pandora`s Box?

Както гласи една стара българска поговорка: "Само който не работи, той не греши.". Да речем, че тук ще показваме нашите грешки. В Pandora`s Box периодично ще качваме козметика, уреди и аксесоари, които не отговарят на стандартите за качество и естестика на AgoraBBeauty.com.  Това могат да бъдат продукти с нарушена опаковка (счупена капачка, смачкана картонена кутия, разопакован продукт..) или козметика, която е с по-кратък срок на годност. В описанието на всеки един продукт ще бъде описано коректно каква е причината да попадне в Pandora`s Box, както и броят на артикулите с този проблем. Естествено, продуктите в Pandora`s Box ще бъдат с по-ниски цени от стандартните и ще са валидни до изчерпване на количествата.

Какво ти гарантира Pandora`s Box?

Pandora`s Box ти гарантира, че всички останали продукти в AgoraBBeauty.com са напълно изрядни и в срок на годност, защото ако има някаква нередност, то тя ще бъде тук и ще е видима за всички. Казано по друг начин - пълна прозрачност. Нещо, което лежи в основата на нашите принципи и ръководи всички процеси в AgoraBBeauty.com.

Защо създадохме Pandora`s Box?

Защото сме "над нещата" и смятаме, че е кощунство да изхвърляме висококачествена маркова козметика, която е годна за употреба и може да зарадва някой с добрата си цена ;-)

Приятно пазаруване, късметлии!

Прочети повече