Стилизанти


Показани 1 от 24 | 440 (19 Страници)

​Професионални стилизанти за коса - лак за коса, серуми, еликсири, гел за коса, кремове и други стилизиращи продукти, с които бързо и лесно оформяш и създаваш перфектната прическа у дома.

Искаш да изглеждаш впечатляващо? Искате да изглеждате самоуверени, красиви и стилни? Доверете се на Agora BBeauty и се радвай на перфектно оформена и здрава коса, благодарение на професионалните стилизанти, които ще откриеш при нас.

Те не просто ще ти придадат изисканост и стил, а ще подчертаят твоите най-силни черти, за да оставиш незабравим спомен в очите на околните.

Професионални стилизанти за коса - с какво се различават от другите

Формулите на тези продукти са разработени така, че с минимални усилия да постигнеш максимални резултати, като едновременно с това запазиш здравия вид на косата си. В състава на професионалните стилизанти са заложени висококачествени съставки, които предпазват косата от негативното въздействие на околната среда в ежедневието.

Сред множеството предимства, които откриваме при тези стилизиращи продукти са:

  • UV филтри - неутрализират неблагоприятното влияние на слънцето;
  • Термозащитни съставки предотвратяват изгарянето на косата при оформяне с топлинни уреди;
  • Активни съставки предпазват косъма от свободните радикали;
  • Ппрецизно подбрани масла и екстракти - допълнително подхранват и укрепват всеки косъм.

Професионалните стилизанти не са просто средство, с което да оформиш и задържиш перфектната си прическа. Те са естественото продължение на грижата за косата след баня.

Само 2-3  капки от любимото олио за коса, малко количество подхранващ крем или няколко впръсквания на подходящ спрей без изплакване са достатъчни, за да подчертаят естествената форма на косата ти или да подсилят нейния красив блясък.

Стилизантите и финишите са задължителната последна стъпка от ежедневната грижа за всеки тип коса, без значение дали притежаваш права коса, афро къдрици, небрежни вълни или буйна и непокорна секси грива.

Потопи се в изобилието от финиши и стилизанти на най-добрите световни топ брандове професионална козметика за коса и изглеждай зашеметяващо! Купи сега онлайн на супер цена от Agora BBeauty!

Прочети повече