LANZA

Продуктови серии - LANZA

LANZA

За перфектна, жива и подхранена коса, нуждаеш се от … LANZA!

Косата е под постоянна атака в ежедневието ни, защото освен от боядисване, химически процедури, изправяне и третиране с топлинни уреди, тя се уврежда и от агросорите на околната среда, нискокачествени продукти и наслагванията от водата, с която я мием.

Всички тези фактори причиняват увреждане и изчерпват запасите на протеини, минерали и влага в косъма.

L'ANZA е единствената марка, способна в действителност да я "излекува". Това става, чрез системата Keratin Healing System, която се съдържа във всички продукти на марка, дори и в стилизантите!

Keratin Healing System прави 3 неща:

1. Лекува.

Системата използва Кератинов протеин, който съдържа всички 19 аминокиселини, които се присъстват в човешката коса, съответно са напълно съвместими с нея. Друго важно нещо е, че молекулярното тегло на хидролизираните кератинови аминокиселини е много ниско, което означава, че лесно проникват в косъма и по-надълбоко, а това е единственият начин да действат ефективно.

Освен това, тя съдържа допълнителни количества от три аминокиселини, които са най-важни за хидратацията, здравето на косата и поддържането на цвета, особено за боядисаните коси. Или казано най-просто - възстановява баланса на протеините, минералите и влагата в косата и "ремонтира" уврежданията.

2. Запечатва.

Системата Keratin Healing System използва нано технология и комплекса Moisture Retain Complex, който "заключва" възстановените протеини, минерали, влага и цвят в косата. Това ѝ осигурява дълготрайна мекота и блясък и ефектът е в дългосрочен план, а не просто моментно явление.

3. Защитава.

L'ANZA е единствената компания, която използва тройна UV защита (UVA, UVB, UVC) срещу бъдещи щети от околната среда и слънчевите лъчи, като продуктите правят косата и по-устойчива на третиране с топлинни уреди. Някои от тях са допълнително подсилени с екстракт от кактус, който дава висока термична защита при оформяне. Изборът на това растение не е случаен - всички знаем колко висока е издръжливостта на кактуса при горещи температури.

Философията на L'ANZA e ясна и категорична: B.I.G. – означава Believe (вяра) Inspire (вдъхновение) Grow (растеж).

Прочети повече


Показани 1 от 24 | 84 (4 Страници)