Кои са Agora BBeauty и защо сме най-добрият избор за теб

Здравей!

Предполагаме, че няма да имаш нищо против да скъсим дистанцията и да минем на ТИ :)

Щом четеш това, вероятно сме те впечатлили и искаш да научиш нещо повече за нас. Като едни класически жени, ние обичаме да говорим за себе си и с удоволствие ще ти разкажем всичко за нас.


Ние сме Agora BBeauty! 
Ние не сме първият онлайн магазин за професионална козметика за коса. Все още не сме и най-големият. Но едно е сигурно – ние сме най-готиният онлайн магазин. И ако все още имаш съмнение в това, сигурни сме че съвсем скоро ще се убедиш в думите ни.


Нали знаеш, че качествените парфюми са в малки шишенца?


Е, нашият екип е точно такъв – малък, но същевременно тооооооолкова голям!
А най-хубавото е, че е съставен САМО от жени с напълно различни коси, от които само може да си „откраднеш“ – знание, съвети, опит и тайните на доброто самочувствие.

Искаме да бъдем скромни, но няма как да не се похвалим. Отдали сме буквално години от живота си, за да опознаем до съвършенство и в детайли всички тънкости на професионалната козметика за коса. Преминали сме през десетки обучения и гордо можем да кажем, че сме компетентни в боядисването, грижата и поддържането на красива и здрава коса.

А за финал на разказа за нас ще отправим няколко обещания...

Винаги очаквай от нас лично отношение и персонални съвети.

И понеже вярваме, че в основата на доброто приятелство лежи доверието – ние сме  готови да ти се доверим да бъдеш наш коректор.
Какво имаме предвид ли?
Ще приемаме твоите съвети и лично мнение, както в моментите, когато ни харесваш, така и тогава, когато с нещо сме те подразнили или не оправдаем очакванията ти.

Съжаляваме, че не можем да ти кажем всичко това лично, но обещаваме винаги да усещаш позитивното ни присъствие, дори от разстояние!
Как ще стане това?
В ерата на социалните мрежи, ние сме нон-стоп във фейсбук и много ще се радваме, ако и ти ни последваш там.

Благодарим ти, че си тук!


Искрено твои,
Момичетата от Агора Бюти