INTRAGEN

INTRAGEN

Професионални и научно тествани продукти, които лекуват проблемите със скалпа и косата!

INTRAGEN е изцяло разработена от дерматолози и специалисти в трихологията - научен сектор, фокусиран върху здравето и проблемите на скалпа и косата. Специалистите в лабораториите на Intragen работят в тясно сътрудничество с фризьори, стилисти и клиенти. Постоянните проучвания, научни постижения и стриктна обратна връзка допринасят за създаването на високо ефективни продукти със съвременни формули и начини на приложение. Intragen съдържа пълна серия от професионални и научно тествани продукти, които лекуват проблеми със скалпа и косата.


Intragen предлага 5 продуктови линии насочени към 5 проблема свързани със здравето на скалпа и косата - косопад, чувствителност, пърхот, омазняване, както и серия за дълбоко почистване.

SEBUM BALANCE лекува мазен скалп.

DANDRUFF CONTROL лекува проблеми с пърхота.

S.O.S CALM лекува сърбеж на скалпа.

ANTI HAIR LOSS лекува косопад.

DETOX серия за дълбоко почистване на косата.


Всички серии имат 5 общи характеристики:

* Научно доказани резултати. Продуктите са клинично тествани и ефективни както при мъже, така и при жени.

* Хипоалергенна продуктова гама. Всички продукти са тествани на чувствителни и реактивни кожи.

* Детоксикиращо действие. Пречистват и защитават от външни увреждащи фактори. Придават жизненост на косата и осигуряват здравословен растеж.

* Натурални съставки. Високи технологии и резултатност, постигнати с натурални съставки.

* Осигуряват грижа за косата в дълбочина. Съдържат креатин - за укрепване структурата на косъма, обем и устойчивост и хиалуронова киселина, която хидратира в дълбочина капилярните фибри.

Прочети повече


Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)