Маски за изтощена коса


Показани 1 от 24 | 172 (8 Страници)

Търсите 100% ефективни маски за изтощена коса? Не желаете да компромисите с вашата красота да стават прекалено много? Не пропускайте нашите предложения, защото ние вече сме помогнали на хиляди жени като вас.

Косата, подложена на ежедневно третиране с топлинни уреди и химически процедури, като изсушаване със сешоар, изправяне с преса, боядисване и изрусяване, неизбежно в даден момент губи силата и блясъка си.

Всички тези процедури разрушават кератина в косъма и го правят слаб, сух, чуплив, късащ се и без блясък. Ако искате да предотвратите този процес или да възвърнете живота във вече увредената коса, то трябва да преминете към тежката артилерия в професионалната козметика за коса, а именно – маските за изтощена коса.

Маски за изтощена коса - какво представляват

Когато говорим за възстановяване на силно увредена коса, един шампоан никога не е достатъчен. Маската е задължителна част от ежедневната грижа за косата, ако искате тя да възвърне предишната си красота и добър външен вид.

Маските са по-силни от балсамите за коса и са в състояние да се справят и с най-изтощените коси. Неслучайно в състава им често присъстват протеини, кератин или други възстановяващи съставки. Тяхната цел е да изградят отново косъма и да попълнят липсите, вследствие на третирането.

Много скоро след като започнете системно да използвате маска за изтощена коса, ще забележите разликата. Косъма става осезаемо по-плътен, лъскав, здрав и силен, а в бъдеще косата е защитена от повторно увреждане и се накъсва много по-малко от обикновено.

Как да изберете подходящ продукт за изтощена коса

За да не останете разочаровани от избора, на първо място е нужно да се определят точните нужди на косата и степента на увреждане. Някои коси имат нужда от по-интензивна маска и силни съставки, а други биха се повлияли добре от по-леки възстановяващи формули.

За най-добър ефект от маската, трябва да се прецени дали косата се нуждае от протеин или по-скоро от хидратация. Спрямо това и състава на различните маски, може да се избере най-подходящата сред богатия избор в Agora BBeauty.

А най-добре е просто да ни попитате за съвет, ние винаги сме насреща!

Прочети повече