Безамонячна боя за коса


Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)

Всяка една дама, стремяща се към постигане на съвършена визия, отдава сериозно внимание на избора на боя за коса. Важно е да се насочим към онзи сектор, чиито продукти са максимално щадящи и същевременно дават оптимални резултати, именно в този контекст ще ви разкажем за все по-добре познатите безамонячни бои за коса.

Ние от Agora BBeauty създадохме за вас категория, в която прецизно сме селектирали множество предложения, дело на световни марки в този бранш.

Безамонячните бои за коса са възможно най-щадящият продукт, с който да боядисате косата си. Те са подходящи за освежаване на цвета, боядисване тон върху тон или изсветляване с до 2 тона. Успешно покриват първите бели коси, а липсата на неприятната миризма на амоняк ги прави подходящи и за бременни жени, кърмачки и хора, склонни към проява на алергични реакции.

Т.нар. безамонячни бои за коса са идеалното решение за дължините на блондинките, защото придават желания нюанс на русото, без да увреждат допълнително косата.

В случай, че имате някакви конкретни запитвания, то не се колебайте да се свържете с екипа ни, който с радост ще ви съветва в избора на подходяща професилнална безамонячна боя за коса.

Безамонячни бои за коса - кога, как, защо

Към днешна дата козметичната индустрия разполага с богат каталог от бои за коса, чиито нюанси са, меко казано, зашеметяващи. Хората, обичащи да експериментират със своята визия, често пъти прибягват към промяната на цвета. В един момент обаче започва да им прави силно впечатление как блясъкът и здравината малко по-малко започват да изчезват.

Това, разбира се, е дело на агресивните съставки, съдържащи се в не малко козметични продукти. Съветваме да обърнете съсредоточено внимание на състава, преди да закупите каквато и да било боя. Ако търсите най-щадящата боя за коса, уверете се, че амонякът е съставка, която не се съдържа в тубичката.  

Амонякът бива използван при производството на козметичните средства, с цел по-дълбоко проникване във вътрешността на самия косъм. Употребата му често пъти предизвиква алергични реакции, като дразнене кожата на скалпа, зачервяване на очите, както и други нежелани последици, особено ако сте по-чувствителни или предразположени към алергии. Използвайки дълго време продукт с амоняк, то вероятността косъмът да се изтощи и да загуби блясъка си, е твърде голяма.

За да не се сблъсквате с подобни разочарования, то ние ви предлагаме избор от висок клас безамонячни бои, които са в готовност да подчертаят цялостната ви визия, дарявайки ви с зашеметяваща коса. Боите, които ще откриете в онлайн магазина ни, ще обгърнат косъма в желания цвят, оставяйки го жизнен и блестящ. Това, че боята няма да проникне толкова дълбоко, съвсем не значи, че трайността й ще бъде по-малка.

Ако сте от хората, обичащи да приковават погледите и вниманието на околните право към себе си, то несъмнено сте попаднали на правилното място. Всички предложения в тази категория са в готовност да оставят след себе си трайни резултати, а именно блясък и наситен цвят, на които да се наслаждавате дълго време.

Избирайки Agora BBeauty, вие допринасяте съществено за класата и самочувствието си!

Прочети повече