Боя за коса


Показани 1 от 24 | 46 (2 Страници)

Професионална боя за коса – за жената, която не прави компромиси

На въпроса с какво са по-различни професионалните бои за коса от тези в масовата мрежа, можем да отговорим кратко и категорично - с всичко.

Ако често боядисваш косата си, поради някаква причина - обичаш да променяш визията си, искаш да прикриеш белите коси или просто обожаваш блестящия вид на косата след боядисване, то непременно трябва да знаеш, че съдържанието в тубичката е изключително важно за здравето на косата ти, качеството на цвета и неговата трайност.

Ето и няколко причини да избереш професионална боя за коса, пред обикновената:

  • Професионалната боя за коса не е лукс само за салоните. Тя се използва лесно и в домашни условия, а резултатът е като след фризьор.
  • В състава на професиолналните бои присъстват висококачествени съставки, които щадят косата по време на химичния процес и запазват максимално здравината на всеки косъм;
  • Предпазваш се от неприятни изненади, като „цветът няма нищо общо с този на кутийката“. При професионалните бои можеш да миксираш различни нюанси, за да получиш точния цвят който искаш да постигнеш;
  • Изборът на оксидант към боята е изцяло твое решение и не ти е заложен предварително от производителя. Това ти дава свободата да прецениш кой е най-добрият вариант за твоята коса, спрямо състоянието ѝ и ефекта, който търсиш;
  • Трайността на професионалната боя е точно толкова, колкото трябва да бъде – цветът няма да падне след първото измиване, но и няма да остане „вечно твой“, докато не го изрежеш.

Вероятно с последната точка те изненадахме?

На пръв поглед звучи страннно и невъзможно, но в практиката си сме виждали какви ли не случаи, като например катранено черно, което не се повлиява от никакъв обезцветител. Виждали сме и боя, която трае месеци наред, което първоначално звучи похвално, но замисли се - що за химия е това чудо, което няма махане толкова време и колко безвредно е за косата и скалпа ти?!

Бои за коса - какви са техните цени

Някои от вас ще решат, че професионалните бои са скъпо удоволствие? Това съвсем не е така.

В онлайн магазин за комзетика Агора Бюти ще откриеш предложения от различен ценови клас, както и двойни опаковки бои за коса, което ги прави достъпни за всеки джоб. От друга страна съотношението цена-качество, в сравнение с боите от масовата мрежа е просто несъпоставимо.

Какъв цвят боя за коса да избереш? С какъв оксидант да я комбинираш? Коя марка боя за коса ще отговори на всичките ти изисквания – Loreal Majirel, Jungle Fever или 3DeLuXe?

С тези въпроси винаги можеш да се обърнеш към нас, екипът на AgoraBBeauty.com, защото знаем, какво да ти препоръчаме, за да се върнеш като доволен клиент!

Интензивни, сияйни и дълготрайни цветове! Избери от богатата гама нюанси на професионалните бои за коса и създай цвета, за който отдавна копнееш!

Прочети повече