Олио за коса с арган


Показани 1 от 24 | 43 (2 Страници)

Искате страхотен продукт, когато говорим за арганово олио за коса? А какво ще кажете да го получите на перфектната цена? Благодарение на селекцията на магазин за красива коса Agora BBeauty имате страхотна възможност да се насладите на брилянтен външен вид.

Чудодейно. Течното злато. Вълшебство от Мароко. Дар от природата.

Да, всички тези гръмки определения се отнасят само и единствено за аргановото олио. А ние смело може да кажем, че ако има масло, по което всички се превъзнасяме и е неизменна част от козметичния арсенал на всяка жена, то това е аргановото. И това не е случайно!

Вероятно знаете, че аргановото масло е едно от най-редките, безценни и прецизни по състав масла за коса. То съдържа 80% ненаситени мастни киселини и феноли, което го прави по-устойчиво на окисляване от зехтина. Богато е на противостареещи витамин F и Е, омега-6 и омега-9 мастни киселини, които от своя страна притежават антиоксидантни свойства.

Целият този безупречен състав превръща това олио за коса в истински еликсир за всеки тип коса. Еликсир, който поставен върху косата е в състояние да я преобрази напълно в пъти по-жизнена, копринена на допир и лъскава.

Прочети повече