Цени и доставка

Време за доставка

Поръчките, направени до 16:00 ч., се доставят на следващия работен ден.

Поръчките, направени в петък след 16:00 ч., както и събота и неделя, се обработват в понеделник и доставят във вторник.

Куриерска фирма

Работим с услугите на куриерски фирми Спиди и Еконт.

Фирмата доставчик можеш да избереш от падащото меню, преди да завършиш поръчката си.

Цена за доставка

Ако поръчката ти е над 79 лв., доставката е за наша сметка и съответно изцяло БЕЗПЛАТНА за теб, без значение с коя фирма избереш да ти бъде доставена.

  Ако поръчката ти е под 79 лв., цената за доставка е от 0 до 5 лв., според това коя фирма и услуга избереш за доставката:

  • До автомат на Спиди - 2.00 лв.  При тази опция, можеш да вземеш пратката си от удобен за теб автомат на Спиди. Ако поръчката ти е с наложен платеж, заплащането става чрез карта на автомата. Най-удобният за теб автомат, както и подробности за услугата можеш да видиш тук

  • До офис на Спиди - 3.90 лв. В полето за адрес можеш да посочиш адреса на офиса, в който желаеш да получиш пратката си.

  • До адрес със Спиди - 5.90 лв. В полето за адрес можеш да посочиш удобен адрес, на който да те посетят куриерите на фирмата.

  • До офис на Еконт - 5.90 лв. В полето за адрес можеш да посочиш адреса на офиса, в който желаеш да получиш пратката си.

  • Вземане от магазина - 0.00 лв. Тази опция е активна само за гр. Пловдив. Можеш да пуснеш поръчката си чрез сайта и да я вземеш от магазина ни на ул. Средец 14 в удобен за теб работен ден до 16:00 ч. 

  * Промяна в срока на доставка може да настъпи по време на национални празници или официални почивни дни, промяна в условията за доставка на куриерските фирми или други непредвидени обстоятелства. Каквито и промени да се наложат, ние ще те уведомим своевременно.