Шампоани с кератин


Показани 1 от 24 | 28 (2 Страници)

Сигурно ви е правило впечатление как една увредена коса е винаги неоформена, накъсана, без каквито и да било жизненост и блясък?! А може би т.нар. шампоани с кератин са решението, което търсите?

Знаете ли, че много често самите вие сте виновни са състоянието на своите коси? Колкото по-често ги подлагате на купища процедури, толкова повече допринасяте за това те да изглеждат изтощени и лишени от всякаква еластичност.

Ние от Agora BBeauty ви съветваме да не прекалявате с разкрасяващите процедури, тъй като в един момент увреждането на косата ще се превърне в нещо необратимо.

Съществуват безброй начини и средства, спомагащи за това да изглеждате безупречно и да се чувствате привлекателни. В нашия онлайн магазин за козметика за коса сме отдали специално внимание на кератина, чиито ползи са безброй много.

Шампоани с кератин - защо са силно предпочитани

Т.нар. шампоани с кератин са масово предпочитани от хората, полагащи грижи за външния си вид. Това е така, тъй като кератинът доказано е един от структурните компонентни на косъма и най-силният протеин в тялото на човека. Той участва в неговото изграждане.

Мъртвите клетки кератин биват измествани от живите и по този начин се образува защитен слой върху косъма. Нека не пропускаме да споменем нещо изключително важно, а то е, че колкото по-дебел е този слой, толкова косата е по-здрава и бива максимално предпазвана от слънце, стилизиращи продукти, боядисване или друг вид третиране.

Ето и някой от ползите на козметичните продукти, на които ще попаднете в Agora BBeauty:

  • Нашите шампоани са в състояние да възстановят структурата на косъма в дълбочина;
  • Чрез укрепване на вече унищожените протеинови връзки се запълват порестите участъци;
  • Стопроцентова защита от накъсване и изтощаване;
  • Защита на цвета;
  • Поддържа естествения блясък, жизненост и еластичност.

Това са едни от безспорните свойства, на които ще се натъкнете, закупувайки си шампоан от онлайн магазина ни. Разполагаме с множество предложения, имащи за цел да задоволят търсенето дори на най-претенциозните и взискателни клиенти. Козметичните продукти са подходящи за ползване от представителите на двата пола.

Разполагаме с различни разфасовки, което значи, че можете да пробвате с покупката на по-малко количество и едва след като сами се уверите в свойството на кератина, да закупите повече милилитри продукт.

Доверете се на Agora BBeauty и сами ще се уверите как прическата ви за броени дни ще съживи блясъка и еластичността, за които сте мечтали години наред, благодарение на страхотните шампоани с кератин, които предлагаме на вас - нашите клиенти и приятели!

Прочети повече