AVA® Cosmetic Laboratorium

Продуктови серии - AVA® Cosmetic Laboratorium

AVA® Cosmetic Laboratorium

Създадена през далечната 1960 година в Полша, днес милиони жени от 3 континента поверяват грижата за кожата си на AVA Cosmetic Laboratorium.

Слоганът "В хармония с природата" е двигател на марката още от самото ѝ създаване, а 58 години по-късно тази идеология си остава непокътната.

Повече от половин век AVA следва своята основна мисия - да произвежда висококачествена натурална козметика, която да осигури на клиентите най-добрата защита и грижа за кожата им.
Компанията непрекъснато търси нови решения, които да отговарят на нуждите на жените днес и е фокусирана в това да им даде възможност да купуват висококачествена активна козметика на достъпна цена.

След няколко десетилетия присъствие в козметичната индустрия, към днешна дата AVA се асоциира с:

- Висококачествени продукти
- Знание и опит
- Традиция
- Доверие
- Надеждност

И не на последно място!
Преди 10 години AVA сложи короната на първата полска козметична компания, която създаде и серия от натурални и органични козметични продукти, сертифицирани от международната институция ECOCERT.
Линиите Eco Linea, Eco Garden и Eco Body се произвеждат от най-ценните природни съставки, чиито положителен ефект и ефективни резултати върху кожата са научно доказани!

Прочети повече


Показани 1 от 24 | 77 (4 Страници)