Шампоани


Показани 1 от 24 | 439 (19 Страници)

Случвало ли ти се е тайничко да завидиш на онези жени, чиито коси винаги изглеждат, като току-що излезли от фризьорския салон? Лъскави, плътни, подредени, падащи тежко над раменете – мечта, която изглежда невъзможна за постигане в забързаното ти ежедневие.

Сигурно си мислиш, че за да имаш и ти такава коса, е нужно всеки ден да прекарваш часове пред огледалото и да посещаваш фризьора си всяка седмица?

А ако ти кажем, че единственото, което трябва да направиш, е да замениш обикновения шампоан от магазина с професионален?

Обикновени и професионални шампоани - каква е разликата?

Сигурно си се чудила как така, когато фризьорът измие косата ти, тя винаги изглежда зашеметяващо? На допир е мека, гладка и нежна като сатен, но веднага, след като я измиеш вкъщи, сякаш магията се разваля и косата ти става отново бухнала, заплетена и без особен блясък.

Неслучайно във фризьорските салони се работи с професионална козметика - тайната се крие именно там!

Шампоаните, които се продават в кварталния магазин и супермаркетите, са създадени с по-универсални формули и ограничено количество активни съставки.

Защо? Ами, за да са съвместими с почти всички коси и да могат производителите да ги предложат на по-ниска и достъпна за всеки джоб цена.

В повечето случаи, тези шампоани няма да навредят на косата ти, но за съжаление, няма и да направят с нея нищо повече от това да я измият.

А ти все още искаш като косата на „онези жени“, нали? Тогава виж какво ще ти даде професионалният шампоан.

Професионалните шампоани обикновено не се срещат в обикновените магазини. С тях можеш да се сдобиеш или от салона на фризьора ти, или от специализиран магазин, като AgoraBBeauty.com.

Професионалните шампоани за коса съдържат по-висока концентрация на активни съставки, което ги прави по-ефикасни и за по-кратко време дават реален резултат върху косата.

Това е и причината моментално да усещаш косата си преобразена след фризьор, защото разликата се усеща още след първото измиване.

А сега си представи как ще изглежда косата ти, ако изцяло замениш обикновената козметика за коса с професионална.

Друго предимство на професионалните шампоани е тяхната икономичност и тук нямаме предвид цената. Да, цената им е по-висока, в сравнение от обикновените шампоани, но използваното количество е в пъти по-малко.

Буквално няколко капки са достатъчни да сапунисаш цялата си коса, което много скоро ти връща инвестицията.

И не на последно място – качеството.

Професионалните шампоани се създават от специално подбрани активни съставки, с доказано действие. Без значение дали търсиш ефикасен шампоан против пърхот, мазни корени, суха коса, изтощена и късаща се боядисана коса, със сигурност ще откриеш най-добрите решения сред професионалната козметика за коса.

Защо да купиш шампоана си от AgoraBBeauty.com?

На първо място, ние познаваме добре продуктите и винаги ще те посъветваме кой е най-подходящият шампоан за косата ти. А в асортимента ни ще откриеш богат избор сред стотици шампоани от брандове от цял свят, сред които със сигурност се крие и шампоанът, без който просто не можеш!

Прочети повече