Бонус точки


Събирай бонус точки и ги заменяй за козметични продукти толкова често, колкото ти желаеш. Ти избираш за какво и кога да похарчиш натрупаните бонус точки!

Започни да събираш още сега, защото 5% от стойността на всяка твоя покупка ти се връщат обратно!

Достатъчно е да имаш регистрация в AgoraBBeauty.com и да пазаруваш от своя профил. Всичко, което си купиш от нас, независимо от стойността на покупката, ти носи бонус точки. Всеки похарчен лев ти носи точки.

Объркахме ли те жестоко ????

Ето формулата:
1 лв. = 0.05 Бонус точка
100 твои Бонус точки = 5 лв. за продукт при нас
Или 5% от похарчената сума се връща при теб под формата на продукт! 
При обмяна на Бонус точки, 1 Бонус точка приспада 1 лв. от крайната сума на вашата поръчка.

Даваме ти реален пример. Ако направиш поръчка за 100 лв. получаваш автоматично 5 точки, които при следваща поръчка можеш да замениш за козметика на стойност 5 лв.

А ето и най-сладката част, която рядко ще срещнеш в друг онлайн магазин!
Ако мнооого искаш да вземеш продукт, за който не ти стигат точките – при нас това е възможно! Използвай толкова точки, колкото имаш или колкото искаш!

Нашата система е толкова умна, че изчислява колко трябва да доплатиш за желания от теб продукт, след като остойности наличните ти точки. Или казано по друг начин, ако искаш да вземеш продукт, който струва 100 точки, а имаш само 50 – можеш да ги използваш и да доплатиш останалата част от стойността на продукта в лева.

Абсолютно всеки един продукт при нас може да се получи срещу бонус точки. Не е необходимо да смяташ колко точки е един продукт, защото в описанията можеш да ги видиш.

Как се образуват точките:

Системата закръгля точките на цял лев. Например, ако поръчката ти е на стойност между 49 и 49.99 лв., получаваш 49 точки.

Още след първата успешно завършена и получена поръчка, точките се добавят към профила ти и можеш да ги „следиш изкъсо".


⚠ Вземи под внимание

 • Събирането и обменянето на точки е възможно само при онлайн пазаруване.
 • Бонус точки НЕ могат да бъдат комбинирани с кодове за отстъпка.
 • Бонус точки НЕ могат да се заменят за намалени продукти в сайта. Ако в кошницата сте направили микс от намалени и продукти на редовна цена, може да използвате бонус точките си, но намалението ще се изчисли на база продуктите с редовна цена. 
 • Точки могат да бъдат заменяни само за налични продукти в онлайн магазина ни.
 • Бонус точките се начисляват в профила тогава, когато поръчката е получена. Това, обикновено се случва в рамките на 24 часа, затова не се притеснявай, ако не ги видиш веднага в профила си.
 • При покупка на намален продукт, получените точки се изчисляват на база намалената цена на продукта.
 • Анулираните и отказани поръчки не получават бонус точки или ще бъдат отнети, ако върнеш закупен продукт.
 • Бонус точки се трупат само, когато пазаруваш от профила си в сайта и не могат да бъдат добавяни, ако поръчаш като гост, по телефон, на имейл или чрез фейсбук страницата ни.
 • Точките се нулират в началото на всяка календарна година, така че не пропускай да ги обмениш до 31 декември.
 • Бонус програмата стартира на 16.07.2018 г. и точките започват да се трупат при поръчки, регистрирани след тази дата.
 • AgoraBBeauty.com си запазва правото да променя условията за събиране на бонус точки или да прекрати програмата по всяко едно време.