Машинка за подстригване PANASONIC ER-GP21

220.00 лв.
  • Производител  Panasonic
  • Наличност:  В наличност
  • Наградни точки:  4
Машинка за подстригване PANASONIC ER-GP21 Малка и ергономична с висока производителност!Нови изключително приближени ножчетаС новите, подобрени, изключително приближени ножчета, дължината на подстригване е приблизително 40% по-къса, отколкото при ста..Покажи
220.00 лв.
   

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha
Описание

Машинка за подстригване PANASONIC ER-GP21

Малка и ергономична с висока производителност!

Нови изключително приближени ножчета

С новите, подобрени, изключително приближени ножчета, дължината на подстригване е приблизително 40% по-къса, отколкото при стандартния модел.

Ергономичен дизайн за лесна употреба

Гладкото, извито, лесно за хващане тяло и нехлъзгавите еластоланови гумени подложки предпазват от приплъзване, което гарантира оптимална работа.

Удобна стойка за зареждане

За да заредите, просто поставете уреда в стойката за зареждане. Лесно се вади и поставя обратно на стойката, така че зареждането е възможно дори по време на работа. Червената лампичка показва, когато батерията е изчерпана, а зелената – че е в процес на зареждане.

Намалени, по-удобни вибрации

Моторните вибрации са намалени до около 1/2*1. По-малко вибрации означава по-комфортно усещане в ръката, за да се даде възможност за още по-прецизно рязане. 

Две гребенни приставки

Осигурени са гребенни приставки от 3 мм и 6 мм за лесно регулиране на дължината на подстригване. Можете да се възползвате от подстригване без кабел до 40 минути, а батерията се зарежда напълно за 8 часа.


Гаранция:

24 месеца - Важи за използване на продукта за домашна употреба.

*Ако при ремонт се установят следи от професионална употреба, гаранцията ще се счита за 12 месеца.*

12 месеца - Важи за използване на продукта за професионална употреба.


Може да харесате още