Шампоани за мъже


Показани 1 от 24 | 57 (3 Страници)

Мъжете, подобно на жените, също изпитват необходимост от висококачествена козметика за коса, която да се грижи за перфектния ѝ вид. Ако до сега сте си мислили, че силният пол не се интересуват горещо от това какви продукти използват за личната си хигиена, то грешите.

Сред мъжката половина се срещат не малко на брой представители, които внимателно и прецизно подбират своите шампоани. Ето защо ние от Agora BBeauty се стремим към това да им осигурим достъп до редица първокласни продукти, произведени от едни от най-утвърдените и доказали се марки.

Какви шампоани за мъже да изберете

Най-общо казано, шампоаните, сами по себе си, се разделят на няколко основни вида. За разлика от козметиката за дами, тяхното разнообразие е доста по-ограничено. Ясно е, че голяма част от мъжете са притежатели на коса, не по-дълга от 8 см, следователно почти всеки продукт би им  повлиял максимално добре.

Нашите специалисти препоръчват обаче да се насочите към козметично средство, успяващо да третира проблема, който скалпа ви има. Ето и някой от най-често срещаните разновидности шампоани за мъже:

Мъжки шампоани за нормална коса

Този продукт е един от най-препоръчваните и желани, заради това, че е подходящ за всички видове коси. Нежната им текстура не би могла да отнеме естественото омазняване на скалпа, като по този начин се изключва автоматично проява на чувствителност, сухота или раздразнение.

Този тип шампоани са подходящи за ежедневна употреба, като дават неповторим охлаждащ ефект и аромат на мента, които мъжете обожават.
Всеки 9 от 10 мъже споделят, че точно този вид козметика им се отразява изключително добре.

За мазна коса

Те са по-специфични като текстура, в сравнение с измиващите средства за нормална коса.

Предназначението им е тясно свързано с това да премахват колкото се може повече от омазняването, но без да пресушават скалпа и косата. Подходящи са за употреба от мъже, чиито скалп е мазен. Ние от Agora BBeauty не ги препоръчваме на хора със сух скалп.

Уплътняващи шампоани

Това е козметично средство, в състава на което често бива включен глицерин.

Тази добавка спомага за задържане на водата в косата и увеличаване обема на косъма.

Против пърхот

Не малка част от представителите на силния пол страдат от появата на пърхот и борбата с него понякога отнема цяла вечност.

Преди да преминете към употребата на специализиран продукт, то уверете се, че наистина имате пърхот, а не малки, бели частици, които могат да се третират с козметика за сух скалп.

Ние от Agora BBeauty сме на ваше разположение, в случай че имате някакви колебания, относно избора си.  Разгледайте всички наши предложения и сами ще се уверите как самочувствието ви ще се покачи до неузнаваемост!

 

Прочети повече