Red Wine Care Серия с червено вино за дълбоки бръчки


Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

Red Wine Care Серия с червено вино за дълбоки бръчки

Екстракт от червено вино от Бордо в иновативна козметика за зряла кожа - серията Red Wine Care от AVA!

Виното отдавна не е само хранителна добавка и предпочитана напитка, но и лечебно, дезинфектиращо и козметично средство.

Новата линия Red Wine Care от козметичната лаборатория AVA се основава на рецепта, базирана на уникалния екстракт от червено вино от Бордо. Използването на вино и неговия екстракт има положителен ефект върху състоянието на кожата. Козметиката с вино е идеалното решение за зряла, дехидратирана, уморена и с липса на еластичност кожа.

AVA разработва уникална рецепта, която съдържа червено вино от екстракт от Бордо. Серията Red Wine Care са продукти, съобразени с нуждите на зрялата кожа, която е загубила своята еластичност.

Правилно комбинираните съставки в Red Wine Care, като червено вино от Бордо, масло от гроздови семки и екстракт от червена детелина, имат положителен ефект върху външния вид и еластичността на кожата на лицето. Тяхната перфектна комбинация, идеални пропорции и добавянето на витамини и серамиди правят Red Wine Care силно подмладяваща, дълбоко подхранваща и стягаща зрялата кожа.

Богатството на полифеноли, съдържащи се във виното, премахва свободните радикали, отговорни за ускоряване на процеса на стареене. Полифенолите повишават плътността на кожата, изглаждат бръчките, предотвратяват образуването на нови и предпазват от UV лъчение. Те удължават живота на кожните клетки, като активират SIRT протеините за дълголетие в тях.

Уникалните свойства на червеното грозде

Гроздето е най-ценно за здравето, когато го консумираме сурово. Най-голямата сила на червеното грозде се крие в дръжката му, кората и семената. В допълнение към богатството на витамини (С, от групата В, Е, К и каротин), минерали (мед, йод, бор, желязо, селен, флуор, калций, магнезий, калий, фосфор, цинк) можем да намерим много ценни съставки, заслужава да се спомене и: фибри, пектини, танини, органични киселини. Много от полезните свойства на гроздето се дължат на наличието на множество антиоксидантни вещества от групата на полифенолите и флавоноидите в състава им. 

AVA е козметична лаборатория с над 60-годишна традиция. Тя е първата полска компания със сертификат Ecocert за всичките си продукти.

Прочети повече