Smooth Experience Филър серия за изглаждане и блясък


Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Smooth Experience Филър серия за изглаждане и блясък

SMOOTH EXPERIENCE е иновативната линия професионални продукти, които отговаря на нуждите на къдрава, чуплива и непокорна коса,

с незабавен и дълготраен ефект. От перфектна гладкост до подобряване на текстурата на косъма за блестяща и дефинирана коса.

Хибридни формули със супер съставки вдъхновени от грижата за кожата.

Нови уникални продукти със сложни формули, обогатени с ценни активи - хиалуронова киселина, аминокиселини и протеини на растителна основа.


РАСТИТЕЛЕН КЕРАТИН - Кератинът е естествен протеин в косата ни обаче концентрацията му има тенденция да намалява поради химически, физически или екологични причини. Растителният кератин е мощен протеин получен от растителни източници като пшеница и соя. Състои се от 18

АМИНОКИСЕЛИНИ (като аргинин, серин и треонин) със специфичен афинитет към кератина, присъстващ във влакната на косъма. Тези аминокиселини възстановяват увредената коса като го попълват пунатините и правят повърхността му по-гладка, по-равномерна и по-блестяща.

OMNIPLEX TECH. - Базирана на нова и изключителна технология на смес от активни молекули и аминокиселини. Ефективността идва от неговата химико-физични характеристики, които позволява на комплекса да се депозира върху косъма и не се отмива от шампоана. Основните предимства са: защита на цвета, топлинна защита, хидратация, повишена здравина и еластичност на косата.

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА - Молекула, която се намира естествено в тяло, основната задача на хиалуроновата киселина е да задържа значителни количества вода в косъма, защитавайки го и осигурявайки плътност и еластичност. Естественото производство на хиалуронова киселината намалява с течение на времето, допринасяйки за намаляване на хидратацията и еластичността на косата.

Как работи?

Тази изключителна молекула създава защитен филм върху косъма, предотвратяващ загубата на вода и доставяйки допълнителна хидратация. Възстановяващото действие работи като "филър ефект".

Прочети повече