Професионална безамонячна боя за коса LOreal INOA 60 мл

19.90 лв.
Професионална безамонячна боя за коса LOreal INOA 60 мл
Професионална безамонячна боя за коса LOreal INOA 60 мл
Професионална безамонячна боя за коса LOreal INOA 60 мл
Професионална безамонячна боя за коса LOreal INOA 60 мл
Професионална безамонячна боя за коса LOreal INOA 60 мл
Професионална безамонячна боя за коса LOreal INOA 60 мл
Професионална безамонячна боя за коса LOreal INOA 60 мл
Професионална безамонячна боя за коса LOreal INOA 60 мл
Професионална безамонячна боя за коса LOreal INOA 60 мл
Професионална безамонячна боя за коса LOreal INOA 60 мл
  • Производител  LOreal Professionnel
  • Наличност:  В наличност
  • Наградни точки:  19
Безамонячна боя за коса ЛореалТърсиш боя, която да осигури на косата ти красив и дълготраен цвят, но същевременно да е щадяща към косата и скалпа? Не понасяш мириса на амоняк, или пък си бременна и избягваш силните и дразнещи миризми, но косата ти им..Покажи
19.90 лв.
  • Цена в наградни точки: 190

   
Марки L'Oréal Professionnel
Видове бои Безамонячни
Количество 60 мл
Категория Боя за коса
Професионална безамонячна боя за коса LOreal INOA 60 мл Професионална безамонячна боя за коса LOreal INOA 60 мл Професионална безамонячна боя за коса LOreal INOA 60 мл Професионална безамонячна боя за коса LOreal INOA 60 мл Професионална безамонячна боя за коса LOreal INOA 60 мл Професионална безамонячна боя за коса LOreal INOA 60 мл Професионална безамонячна боя за коса LOreal INOA 60 мл Професионална безамонячна боя за коса LOreal INOA 60 мл Професионална безамонячна боя за коса LOreal INOA 60 мл Професионална безамонячна боя за коса LOreal INOA 60 мл
Светлана Йовчева

Превъзходно качество! Покривна, прави косата лъскава и най-важното не дразни кожата.


Славея

С Иноа постигам професионални резултати у дома. Много съм доволна и не мисля скоро да сменям боята си за коса. И цената е поверче от добра за това качество.


Sonya Krasteva

Не съм много запозната с тази серия, на Лореал, но истината е, че реших да я пробвам и да видя как ще действа. Признавам си, че първо я препоръчах на приятелка, за да видя как ще седи при нея (знам, че е малко гадно :D ), но после също признавам леко й завидях, та и аз си я взех. Много съм доволна и ще ви препоръчам на всички, че ми писна от евтини ментета по разни магазини, които уж са маркови, а в крайна сметка се оказват пълен боклук и изтощават супер много косата. За това пазарувам при вас - просто знам, че като искам хубави неща не мога да рискувам с квартални магазинчета или никому неизвестни сайтове, работещи постоянно на промоция...


Криси Манафова

Смених боята за коса, която използвах доста време с тази. Доволна съм и мисля да продължа да я използвам.


НИколета Петрова

От близо половин година ползвам Иноа и не искам да знам да друга марка. Косата ми е блястяща и жизнена и цветът, точно какъвто искам и си представям.


Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Смесване и избор на оксидант

Боята INOA 60 мл се смесва с оксидант 60 мл в съотношение 1:1.


Изборът на подходящ оксидант е от съществено значение за крайния резултат. Най-добро покритие на белите коси ще получите с оксидант 6%. Същият оксидант използвайте и при боядисване тон върху тон, когато няма драстична разлика между моментния ви цвят и този, който желаете да постигнете или за изсветляване до 2 тона.

За изсветляване с 2 до 3 тона, използвайте 9%, както и когато искате да получите по-ярък цвят, например наситено медно или червено.

За потъмняване на цвета или за най-тъмните тонове (от 1 до 3) използвайте оксидант 3%.


Нанасяне и времетраене

Смесете боята с оксиданта и бъркайте бързо до получаването на хомогенна смес. Нанесете сместа с четка върху суха коса, като започнете от корените. Оставете да действа 35 минути, като времето може да варира, в зависимост от желания ефект. След времето за действие, изплакнете косата с вода, след което я измийте веднъж с шампоан.


Покритие на бели коси

При до 25% бели коси смесете ¼ натурален цвят (номера от 1 до 9) + ¾ от цвят с желан оттенък.

При 50% бели коси смесете ½ натурален цвят + ½ от цвят с желан оттенък.

При 75% бели коси - смесете ¾ натурален цвят + ¼ от цвят с желан оттенък.

Описание


Безамонячна боя за коса Лореал

Търсиш боя, която да осигури на косата ти красив и дълготраен цвят, но същевременно да е щадяща към косата и скалпа?
Не понасяш мириса на амоняк, или пък си бременна и избягваш силните и дразнещи миризми, но косата ти има крещяща нужда от боядисване?
Тогава имаш нужда от INOA - изключително трайна боя за коса с 0% амоняк и 100% покритие на белите коси!

LOreal Professionnel INOA има свойствата и предимствата на класическата боя за коса, но без неприятния мирис на амоняка, което я прави подходяща за трайно боядисване на всеки вид и тип коса.

Това, което отличава INOA от всичко на пазара е нейната иновативна технология ODS2 (Oil Delivery System).

За разлика от традиционните бои, съдържащи амоняк, технологията ODS2 в INOA използва силата на маслата, за да осигури максимална ефективност при боядисване с минимална концентрация на алкални вещества. Формулата гарантира 6 седмици интензивна хидратация за косата с оптимален комфорт на скалпа и до 100% покритие на бялата коса.

Ниското съдържание на MEA (monoethanolamine) леко отваря кутикулата, докато технологията ODS2 обгръща фибрите на косъма в маслен филм, избутвайки водоразтворимите цветни пигменти надълбоко в косъма за постигане на невероятно красив и наситен цвят, без увреждане на косата.

С INOA постигаш перфектен, естествено изглеждащ цвят, който прониква до сърцевината на косъма и осигурява дълготраен ефект, без да изтощава косата.
Липсата на амоняк в боята прави боядисването приятно и комфортно, а освен всичко това, INOA оставя косата мека и здрава, с брилянтен блясък и наситен цвят до следващото боядисване!

С боя за коса Иноа постигаш:

- 100% покритие на белите коси
- Дълготраен, естествено изглеждащ цвят
- Възможност за изсветляване до 3 тона
- Съвместимост с всеки тип коса

Боя за коса Лореал без амоняк каталог - 134 красиви цвята.
Забъркай своя уникален коктейл от нюанси!  

Може да харесате още