Най-чистата и истинска природна грижа за косата! OWAY е в Агора Бюти

НОВО! Потопете се в луксозното изживяване за косата и сетивата с OWAY!

OWAY е букет от естествени ухания, нежни текстури с кадифен допир за блестящи резултати - за забележителна коса с естествен блясък!

Същински разкош за косата, която глези до безобразие с натурална грижа и луксозно изживяване. 

Италианската марка OWAY e първата в света, която използва най-добрите органични съставки във формулите на своите продукти със 100% био произход, справедливо набавени, превърнала се в любима за жените по света, защото съчетава по уникален начин силата на природата с луксозното изживяване.

OWAY е революция в козметиката за коса! 

Козметиката за коса, която работи, без да вреди на здравето ви! 

Тя включва продукти с нулево съдържание на парабени и на минерални олиа, без изкуствени оцветители и синтетични аромати. Единствено биодинамични екстракти, етерични масла и комплекси. Всяка съставка е избрана заради доказаната си съвместимост с кожата на главата и косата, както и заради свойствата си да подхранва, подсилва и предпазва сухата и чувствителна коса.

Съставките са отглеждани повече от 30 години на земя, собственост на компанията, което гарантира липсата на пестициди и химикали в почвата. По този начин се постигат красота и здраве, които логично кореспондират със стриктното спазване на световната тенденция за чиста планета.

Екологичната идея на OWAY се финализира със самите опаковки на продуктите, които са от 100% възстановяеми материали  – рециклирана хартия и картон, дърво, стъклени и разграждащи се опаковки и други природни суровини. 

Благодарение на богата колекция продукти, с OWAY се лекуват успешно заболявания на скалпа, като пърхот, свръх омазняване, зачервявания, сърбеж и косопад. Стайлинг продуктите на OWAY подчертават и предпазват естествената красота на косата – от копринено гладки дължини, до жизнени къдрици и плажни вълни, подходящи както за естествено съхнене на косата, така и за обработка с топлинни инструменти.

Погрижете се за себе си и света около вас, почувствайте силата на природата, без да оставяте следа върху нея!


Captcha