Olive Organics Натурална серия против накъсване с маслиново масло


Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

Olive Organics Натурална серия против накъсване с маслиново масло

Без сулфати 

Без парабени 

Без глутен

Без ГМО - генетично модифицирани организми

Рециклируема опаковка

CHI Olive Organics е първата изцяло натурална серия на американската марка. Продуктите съдържат доказано органични ботанически съставки - доказаното органично маслиново масло, невен, цвят от лайка, корен от зарасличе, краставица, зелен чай и маракуя. Цялото това богатство от масла и екстракти имат една основна цел - да върнат здравето и красотата на косата, чрез добър баланс на нутриените, от които най-много се нуждае тя.   

Защо масло от маслини?

Превъзходен хидратиращ агент, който има способността да прониква дълбоко в косата, позволявайки задържането на хидратацията. Маслото, извлечено от студено-пресовани маслини, е богато на нутриенти. Именно те поддържат жизнена, а антиоксидантите защитават от увреждане. 
Чисти и богати на антиоксиданти, маслините спомагат за подсилването на косата като допринасят за защитата от увреждане. А в съчетание с ботаническите съставки, продуктите добавят необходимата хидратация в косъма, подобрява еластичността на косата и по този начин свежда до минимум бъдещото накъсване и цъфтеж.

Как действа?

Маслиновото масло спомага за поддържането на идеалната хидратация на сухата коса и кожа. Антиоксидантните свойства подпомагат защитата на косата от увреждане, допринасяйки за подсилването и поддържането ѝ в оптимално добро състояние.     

Резултати: 

  • Видимо подобрена еластичност 
  • Косата е добре хидратирана и мека
  • Заздравена
  • Косата е окъпана в блясък и лесна за оформяне Прочети повече