НОВО! PARLUX – безспорният лидер в производството на професионални сешоари

Посрещнете PARLUX - уредиТЕ за коса!

Перфектно изсушаване, гарантирано италианско качество и

100% професионална употреба.

 

Сешоарите PARLUX са емблематични!

Още през 70-те години на миналия век, първият сешоар на марката Superturbo 1500  се превръща в тотален хит, благодарение на иновативните си технически характеристики. Днес PARLUX са навсякъде – във фризьорските салони по целия свят, домовете на милиони жени, модни списания, снимки и др. 

Единствени, PARLUX притежават международен патент за дизайн, което дава изключителна преднина на марката на пазара. Сешоарите PARLUX са разпознаваеми и обичани с уникалния, класически и модерен външен вид. Изчистен естетически профил, с ясно очертани линии и проста геометрична форма – сешоарите гарантират перфектна ергономичност и удобство при употреба.

Всеки един сешоар минава технически тест от „роботизиран фризьор“ за пълна щателна проверка на детайлите – от лекотата и удобството до силата, мощността и бързината на изсушаване.

Предимството на сешоарите PARLUX е тяхната лекота и ниско ниво на шум. В комбинация с антибактериално покритие, йонизираща функция, топла и студена струя на въздуха, няколко температурни настройки и скорости на работа, те притежават всички необходими качества за отлична грижа за косата.

  

Виж всички модели сешоари PARLUX тук


Captcha