Филтри
  • Козметика за коса
  • За скалп
  • За нормална коса
  • Kerastase
  • LAKME
  • L'Oreal Professionnel
  • INSIGHT

Търсите ефективни маски за растеж на косата? Искате бързо да възстановите прекрасната си коса? Ние от Agora BBeauty сме винаги насреща, когато говорим за красива коса.

Мечта на голяма част от жените е да си отгледат дълга и здрава коса. За съжаление, това никак не е лесно, защото тъкмо, когато косата „дръпне“ на дължина, краищата стават сухи, цъфтят и се налага да бъде подстригана.

Освежаването на краищата с ежемесечно подстригване е нещо, което трудно ще избегнем. Единственото, което можем да направимз за тях е да поддържаме добра хидратация по дължините и краищата с подходяща маска и да използваме олио за връхчетата, което да ги предпази от накъсване и цъфтеж.


Но това ли е единственият начин да се радваме на дълга коса? Не, разбира се! Можем да ускорим растежа, като използваме подходяща маска за стимулиране на косата от корена.

Какво представляват маските за растеж

За разлика от повечето маски, които се нанасят само по дължините и краищата на косата, маските за растеж са предназначени и за нанасяне в скалпа. Това позволява на активните съставки да проникнат в корените на косата, да ги снабдят с подхранващи вещества и да задействат процесите на растеж на косъма.

Обикновено формулите на този вид маски са създадени така, че да не омазняват и утежняват косата, и да действат еднакво добре както на скалпа, така и по дължините. Освен, че стимулират растежа, те намаляват косопада и придават жизненост и плътност на цялата коса.

Маска за растеж на косата - кога да я ползваме и за кого е подходяща

Истината е, че почти всяка коса има нужда от такава маска, особено през есента, когато се появи сезонния косопад. Много жени се опакват от загуба на обилно количество коса през този период, а при други, косопадът е целогодишен неприятен проблем, който често е следствие от напрегнатото ежедневие и стреса.

Както вече споменахме, маските за растеж са подходящи и за тези, които просто искат да ускорят процеса на растеж на косъма, за да се радват по-скоро на дълга коса. Подходящ продукт са и за притежателките на слаби и тънки коси, защото много скоро след употребата, ще усетят осезаема плътност и съживяване на косата. Леката консистенция на тези маска позволява ежедневна употреба както от жени, така и от мъже.

Ние от Agora BBeauty съветваме да правите поне 2 пъти в годината едномесечен курс за подсилване на косата от корена и превенция против косопад и изтъняване на косъма, като включите подходящ шампоан и ампули против косопад.

Правилната и системна грижа ще ви позволи да се радвате на здрава и красива коса целогодишно. А ако се колебаете в избора на подходяща маска за растеж на косата или други продукти от онлайн магазина ни, ние от Agora BBeauty сме винаги насреща, за да ви консултираме. Просто ни попитайте!


Оценете категорията:

4.2 52
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Facebook OnlineПишете ни във Фейсбук