Филтри
 • Металически цветове
 • Силно изсветляващи
 • Jungle Fever
 • LANZA
 • Right Color
 • RR Line

Категорията „Коректори за коса” е възможност за всяка себеуважаваща се дама да допринесе за извисяване на самочувствието. Не е тайна, че нежната половина от обществото полага неимоверни усилия за постигане на съвършена визия. Понякога опитите ни биват увенчани с провал, заради грешен подбор на козметични средства.

Ние от онлайн магазин за козметика за коса Agora BBeauty вярваме, че професионалните бои и коректори, които се използват, при боядисване на косата, са от фундаментално значение за нейния красив и здрав вид, и наситен цвят. Коректорите за коса имат широко приложение и с тях буквално бихте могли да създадете визия, която да ви накара да се чувствате, като от корица на списание.

Коректори за коса - какво знаем за тях

Коректорите могат да бъдат добавяни към боята, с цел подсилване на желания оттенък или неутрализиране нежелан такъв. Всички ние сме били жертва на нискокачествени бои, в следствие на които още след второто измиване косата губи първоначалния си вид и ярък цвят.

Ние, жените, често сме склонни да експериментираме с цвета на косата си, като същевременно с това не искаме тя да се превръща в изтощена и накъсана. Затаете дъх, защото в следващите няколко реда ще ви разкажем как коректорите в Agora BBeauty са в състояние да удовлетворят вашите желания.

Дълготрайният и наситен цвят е едно от първите предимства на този тип продукти за коса.

Добавени към съответната боя, марковите коректори допълнително я подсилват и насищат с цветни пигменти, които  се прикрепят трайно в косъма и осигуряват интензивен и сияен цвят за по-дълго. След многократни измивания, цвета ще изглежда все така свеж, като че ли току-що сте били на фризьор.

Ярко червено или огнено медно са лесно постижими с „щипка“ коректор към боята. Именно с тях се постигат и така актуалните пастелни цветове, като бонбонено розово или бледо лилаво. Това става, като се добави малко количество от коректора към гланц за коса (неутрален цвят, често обозначаван с 00 в каталога), и се нанесе на предварително изсветлена коса.

Върху светла основа можете да използвате коректор за коса и директно – за разнообразяване на визията с цветни кичури.

А както за създаване на цвят, коректорите действат по същия перфектен начин и при неутрализирането на жълти или оранжеви оттенъци. Малко син или зелен коректор, добавен към боята, ще премахне нежеланото „патешко жълто“ или неприятното оранжево, което избива при изсветляване на косата.

Тези продукти за коса дават възможност за създаване на безкрайни цветови комбинации и зашеметяващи резултати, само ни попитайте!

Ако до сега целта ви е била да приковавате погледите и вниманието към себе си, но не сте успявали, то сега със сигурност ще постигнете желаните резултати.

Коректори на боя за коса - какви са основните предимства

 • Подсилване на желаните оттенъци в боята за ярък и наситен резултат;
 • Цвят, който се запазва за по-дълго време, без значение дали търсите такъв за руса коса, а може би син, виолетов, лилав, сив или червен;
 • Неутрализиране и премахване на нежеланите жълти или оранжеви оттенъци;
 • Възможност за създаване на различни цветови комбинации и пастелни цветове;
 • Перфектни за боядисване на цветни кичури на руса, черна или червена коса.

Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме прецизно и внимателно селектиранo, за да се насладите на перфектен резултат.

Agora BBeauty - oнлайн магазинът, който успява да задоволи потребностите и желанията, дори на най-капризните и взискателни дами от коректори за коса, предлагайки продукти и марки на световно ниво!


Оценете категорията:

4.2 44
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Facebook OnlineПишете ни във Фейсбук