Ампули против косопад BES C2 Active Hair Loss Prevention Lotion 12бр. x 10 мл

45.00 лв.
  • Производител  BES Beauty & Science
  • Наличност:  В наличност
  • Наградни точки:  1
SILKAT C2 Active Hair Loss Prevention Lotion е терапия за поддържане на здрав и балансиран скалп. Ампулите BULBOTON са разработени на базата на расти­телни ек­стракти в съчетание със сложна комби­нация от седем витамина и две аминокиселини, поставени..Покажи
45.00 лв.
   
Марки BES Beauty & Science
Тип коса Всеки тип коса
Видове ампули Против косопад; За стимулиране на растежа

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

При интензивна терапия: 2 или 3 ампули седмично

При поддържаща терапия: 1 ампула седмично

Съвет: За гарантиране на оптимален ефект от терапията е необходимо да прилагате ампулите след изполването на шампоана от същата линия SILKAT C1 Active Hair Loss Prevention Shampoo.

Ако косопадът не се дължи на хормонален дисбаланс или генетични фактори, то продуктите от серията SILKAT BULBOTON са успешното решение за вас. 

Описание

SILKAT C2 Active Hair Loss Prevention Lotion е терапия за поддържане на здрав и балансиран скалп.

Ампулите BULBOTON са разработени на базата на расти­телни ек­стракти в съчетание със сложна комби­нация от седем витамина и две аминокиселини, поставени във водно-спиртен разтвор. Употребата им подобрява снабдяването на тъканите с кислород благодарение на растителния комплекс (екстракт от мирта, индийски кестен, мен­тол) и поливитаминния комплекс (вит. А, В1, В5, В7, Е, F, Н).

Ампулите стимулират слабата луковица на косъ­ма, като я снабдява с хранителни вещества, нужни за правилната регенерация. Ампулите BULBOTON се препоръчва при състояния на заси­лен косопад, за ускорен растеж на косата или при изто­щени и чупливи коси с намален виталитет. Ня­ма противопоказания. Осезаемо подобряване на със­тоя­нието на кожата на главата и косъма.

Действат стимулиращо на кръвообръщението, възстановява физиологичното равновесие на кожата и предизвиква разстеж на нова коса. 

Ампулите BULBOTON се препоръчва при състояния на заси­лен косопад, за ускорен растеж на косата или при изто­щени и чупливи коси с намален виталитет. Ня­ма противопоказания. Осезаемо подобряване на със­тоя­нието на кожата на главата и косъма.

Активни съставки:

~ Комплекс от мултивитамини (витамини А, B1, B5, B6, E, F, H) - обогатяват с хранителни вещества; стимулира фоликула на косъма, както и растежа на косата, докато я укрепва.

~ Комплекс от аминокиселини (метионин, метаболитен комплекс на цистеин) - стимулира клетъчния метаболизъм, насърчавайки по-добър резултат; помагат на кератина да се възстанови и да възвърне здарвината и жизнеността на косата. 

~ Растителни екстракти от билки - подобряват здравето и красотата на косата, чрез доставяне на необходимите подхрнаващи вещества.Може да харесате още