6 години Агора Бюти! Празнувме Рожден ден с подаръци и отстъпки


AGORABBEAUTY.COM ПРАЗНУВА 6 ГОДИНИ 

Най-съвършената цифра, символ на любовта, здравето, красотата и успеха..., които несъмнено сме сигурни, че ще постигнем и през тази година!

Благодарение на всички вас, които ежедневно ни гласувате доверие и избирате нас за вашата бюти рутина!

 По случай рождения ден на AgoraBBeauty.com от днес до неделя, освен намаления на любими марки и продукти, ВСЯКА ПОРЪЧКА в сайта ни, независимо на каква стойност е тя, ще получи ПОДАРЪК от нас! 

А ето и какви са подаръците ни към вас!


1. Поръчки над 29 лв. ще получат подарък: Хидратиращ балсам за сочни, плътни и красиви устни Dream Effect от AVA Laboratorium.

С 97% съставки от естествен произход (натурален произход), възхитителен плодов аромат и бляскаво розов завършек за истинско блаженство! Той ще ви дари с меки, подхранени, плътни и сочни устни!

2. Поръчки над 49 лв. ще получат подарък: Многофункционално олио за мигновено разкрасяване на косата с 10 действия Absolut Repair Oil 30 мл от L'Oréal Professionnel.

3. Поръчки над 69 лв. ще получат подарък: Концентриран серум за лице Youth Activator Hydranov 30 мл на AVA Laboratorium, който повишава 3 пъти по-бързо и по-ефективно нивото на влага в кожата от чистата хиалуронова киселина. Съдържа екстракт от червени водорасли, който незабавно овлажнява кожата и я предпазва от дехидратиране - основната причина за появата на фини бръчки.

4. Подаръкът при поръчка на 2 бои + оксиданти е: Детоксикиращ анти-метален шампоан Metal Detox Shampoo 100 мл от L'Oréal Professionnel.

А всички поръчки, направени в периода 31.10 - 6.11, участват за спечелването на професионален сешоар 8-мо чувство ELCHIM 8th Sense RUN.

Мощност, сила и лекота!  8th Sense на Elchim е единственият сешоар в света, специално проектиран за всичките осем типа коса, от най-гъстите до най-деликатните, като намалява драстично времето за сушене и запазва целостта на косъма. ???????????? разполага с безчетков цифров мотор и с изключителна продължителност на живота - над 5000 часа във фризьорски салон.

* Печелившият ще бъде изтеглен на случаен принцип и обявен на фейсбук страницата ни на 8 ноември. 

  ПРАЗНУВАЙТЕ С НАС

* Предложенията са валидни от 31 октомври до 6 ноември или до изчерване на количествата!


Captcha