5-минутна безамонячна боя за коса за мъже Bigen Speedy Color

19.50 лв.
5-минутна безамонячна боя за коса за мъже Bigen Speedy Color
5-минутна безамонячна боя за коса за мъже Bigen Speedy Color
 • Производител  Bigen Speedy
 • Наличност:  В наличност
 • Наградни точки:  19
Bigen Men's Speedy Color е безамонячна боя за коса, разработена специално за мъже. Освен лесна и бърза за нанасяне, подходяща е за домашна употреба, а активните ѝ съставки хидратират косата и гарантират устойчивост на цвета.Боята за коса Bigen Men's ..Покажи
19.50 лв.
 • Цена в наградни точки: 190

   
Марки Bigen Speedy
Видове бои Мъжка боя за коса; Безамонячни
Количество 40 мл
Категория Боя за коса
5-минутна безамонячна боя за коса за мъже Bigen Speedy Color 5-минутна безамонячна боя за коса за мъже Bigen Speedy Color
Стефан Кирчев

Боята е много добра. Лично я ползвам от години. Не бяха я ползвал може би 4-5годи и имах остатък, които употребих преди около 15-20 дни ефекта беше поразителен, боята си свърши перфектно работата. Доволен съм и препоръчвам на всички които решат да я ползват. Няма да съжалявате.


Иво

Подарих я на баща ми, че заваллата е побелял от годините. Отначало ми се дърпаше, но в крайна сметка ми върза и накрая се подмлади значително. Дърпаше се, че било женско и не знам какво си, но след като го навих мисля вече ще ме слуша повече за външния си вид, а не е толкова възрастен, та да ходи като Дядо Коледа, а пък и така и аз изглеждам по-дърт :D Благодаря за добрата консултация, която направихме по телефона при избора на продукт, че и аз не съм много спец по тези неща, но пък исках да направя нещо готино и по-интересно за татко.


Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Поставете равни количества боя и оксидант върху гребена. На едната дължина на гребена сложете боята, а на другата – оксиданта. Нанесете на суха коса, като започнете от участъка с най-бяла коса. Разрешете, за да гарантирате равномерно покритие. Изчакайте 5 минути и изплакнете първо с хладка вода, а след това добавете шампоан. 

Използвайте само необходимото количество боя, а останалото го запазите за следващото боядисване. 

Описание

Bigen Men's Speedy Color е безамонячна боя за коса, разработена специално за мъже. Освен лесна и бърза за нанасяне, подходяща е за домашна употреба, а активните ѝ съставки хидратират косата и гарантират устойчивост на цвета.

Боята за коса Bigen Men's Speedy Color позволява на мъжете да изглеждат по най-добрия начин за възможно най-кратко време. Бързо и чисто смесване – поставят се равни количества от боята и оксиданта директно върху гребена. Лесно и ефективно нанасяне благодарение на включеното в комплекта гребенче, а времето за престой на боята върху косата е само 5 минути - достатъчно предимства, за да е предпочитана от мъжката аудитория. И още нещо – боядисването с Bigen Speedy Color е и приятно, тъй като липсва силната миризма на амоняк и неприятно усещане за скалпа.

Палитрата на Bigen Men's Speedy Color включва 5 естествени нюанса, подходящи за всеки цвят на косата.

Предимствата на боята Bigen Men's Speedy Color:

 • Само 5 минути престой
 • Бързо, лесно и равномерно нанасяне
 • Без неприятна миризма и дискомфорт за скалпа
 • Пълно покритие на белите коси и естествени цветове
 • Хидратира и омекотява косата
 • Придава блясък
 • 5 различни нюанса, подходящи за всеки цвят на косата
 • Икономична

Комплектът мъжка боя за коса Bigen Men's Speedy Color включва:

- Боя 40 мл

- Оксидант 40 мл

- Чифт ръкавици

- Гребен за прецизно и равномерно разнасяне

- Гребен за разресване

Може да харесате още