Echosline

Продуктови серии - Echosline

Echosline

Класика, динамика и модни тенденции са в основата на продуктите за професионална грижа за коса Echosline.

​Създадена в Италия през 1998 г., Echosline е професионалната марка за грижа за косата, която предлага на всеки фризьор и всяка жена висококачествени продукти за коса. Родена като традиционна марка за грижа за косата, нейната еволюция продължава към продукти, специализирани за динамиката на живота и различни типове коса, с респект и отговорност към хората и околната среда.

​Стъпвайки на богатите ресурси на Италия и с поглед към глобалните тенденции, Echosline създава своята философия Natural Beauty. Това е концепция за продукти, базирани на натурални формули, без употреба на синтетични съставки, получени директно от природата. „VEGAN Way“ е мотото на бранда.

Марката обхваща широка гама от продукти: терапии за коса, бои за коса, стилизанти и др. Продуктите за коса Echosline са с екологично чисти и технологично усъвършенствани авангардни формули, които са предназначени за грижа и стилизиране на косата. Надежни и лесни за употреба, безопасни и с фантастични крайни резултати.

​Продуктите се отличават с иновативни рециклируеми опаковки и високо-ефективни съставки и формули, които превръщат Echosline в модерен, елегантен и предпочитан от хора с младежки дух!

Всички продукти са създадени от страстта към красотата, резултат са от изследвания и разработки по оригинални и иновативни формули, създадени с оглед на здравето и красотата на косата.

Прочети повече


Показани 1 от 24 | 55 (3 Страници)