Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл

29.00 лв.
Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл
Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл
Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл
Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл
Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл
Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл
Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл
Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл
Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл
Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл
Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл
Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл
Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл
Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл
 • Производител  LANZA
 • Наличност:  В наличност
 • Наградни точки:  29
Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 млПерманентно, полу-перманентно и безамонячно боядисване на косата само с една единствена боя? Това е възможно само с уникалната и единствена по рода си боя за коса 3 в 1 LANZA Healing Colo..Покажи
29.00 лв.
 • Цена в наградни точки: 290

   
Марки L'ANZA
Видове бои Амонячни; Безамонячни; Силно изсветляващи; Коректори
Количество 60 мл; 90 мл
Съдържание Aqua, Cetyl Alcohol, Steryl Alcohol, Oleic Acid, Propylene Glicol, Ceteareth-20, Ammonium Hydroxide, p-Aminophenol, Polyquaternium-58, 4-Amino-2-Hydroxytoluene, 6-Amino-m-Cresol, Oleyl Alcohol, Dibutyl Adipate, p-Phenylenediamine, Hydrolyzed Wheat Protein, Parfum, Sodium Sulfite, 1,5-Naphithalenediol, Sodium Erythorbate, 4-Amino-m-Cresil, Tetrasodium EDTA, Dimethicone Peg-8 Meadowfoamete, 1-Naphihol, Sodium Hydrosulfite, 2,4-Diaminophenoxyethanol HCL, 2-Methyl-5-Hydroxyethylaminophenol, 2-Methylresorcinol, Resorcinol, Ceramide NG, Thrymetylsilylamodimethicone, Magnesium PCA, 4-Chlororesorcinol, Manganese PCA, Zinc PCA, Phenyl Methyl Pyrazolone, m-Aminophenol, N,N-BIS(2-Hydroxyethyl)-p-Penylenediamine Sulfate, Sodium PCA, Keratin Amino Acids, p-Penylenediamine Sulfate, Calendula Officinalis Flower Extract, Basic Yellow 87, Basic Red 51, Tetraaminopyrimidine Sulfate, 2,6-Dihydroxyethylaminotoluene, Centaurea Cyanus Flower Extract, Hydroxyethyl-3,4-Methylenedioxyaniline HCI, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Orchis Morio Flower Extract, Gardenia Florida Flower Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, Echinacea Purpurea Extract, Benzyl Salicylate.
Категория Боя за коса
Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл
Миглена Михайлова

Е, няма такава боя!!! За пръв път попадам на професионален продукт, който не унищожи скалпа ми. Дори за секунда нямаше онова неприятно щипане, нито лющене, макар да използвах най-силния оксидант за корените си.
Очарована съм.


Емилия Кръстева

Оценката ми е 6 от 6! Най-добрата боя за коса, която някога съм ползвала. Благодаря ви момичета че ми я препоръчахте и че ми направихте комбинацията. Супер сте!


Виолета

Много ви благодаря момичета, че ми препоръчахте боята на Ланза! Уникална - съживи ми косата. Това е моята боя и цвета ми е супер. Благодаря от сърце!


Gery

Уникална боя - щадяща, покривна и безкомпромисна в постигане на цвят. Този сайт е единственият, предлагащ и боя.
Поръчах и на следващия ден боята беше в офиса ми. Уникално!


Geri

Боята е превъзходна! Най-добрата която ползвам от година. Като цяло серията продукти е висококачествена. Косата не се къса не се изсушава-остава жива и блестяща.

Това е единствения сайт който я предлага за масовия потребител, на отлична цена и несравнима бързина. Поръчах и пристигна на следващият ден! Адмирации! С благодарност Гери


Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

В неметален съд смесете боя LANZA Healing Color с оксидант LANZA Cream Developer в следните пропорции: 


За стандартно, перманентно боядисване: 

Смесете боя с оксиднат 3%, 6%, 9% или 12% в съотношенние  1:1 (1 част боя : 1 част оксидант). Силно изсветляващите цветове (серия 100 и 200) се смесват в съотношение 1:2 (1 част боя : 2 части оксидант).


За полу-трайно боядисване: 

Смесете боя с оксидант Demi Cream Developer 1.75% в съотношение 1:2 (1 част боя : 2 части оксидант) 


За безамонячно боядисване:

Смесете боя със съставката Translucent Color Catalyst и оксидант Demi Cream Developer 1.75% в съотношение 1:1:2 (1 част боя : 1 част Translucent Color Catalyst : 2 части Demi Cream Developer 1.75%)


След като сте смесили компонентите, бъркайте бързо до получаването на хомогенна смес. Нанесете сместа с четка върху измита и суха или леко влажна коса, като започнете от корените. При първо боядисване на косата, започнете от върховете към корените, за да избегнете разлика в тоновете. 


! Боядисването на косата след дълбоко почистване е по препоръка на производителя, но по желание, можете да боядисате и върху неизмита коса. 


Оставете да действа 35 минути за стандартните цветове и 45 минути за силно изсветляващите. След времето за действие, масажирайте косата около 3-5 минути и изплакнете с вода, след което я измийте веднъж с шампоан Healing ColorCare. Завършете процедурата, като нанесете балсама ColorCare за допълнително подхранване, омекотяване и фиксиране на цвета и изплакнете.


Времето за действие на боята съвпада с това на повечето стандартни професионални бои за коса. Тъй като LANZA използва изключителна технология за прикрепване на цветовете, тя не изисква загряване на косата по време на боядисване. Ето защо LANZA НЕ препоръчва използването на топлина по време на боядисване с боята LANZA Healing Color!


При тежко изтощена коса, добавете 1 ч. л. от терапията LANZA ColorCare Trauma, която освен, че ще подсили косата, а и ще спомогне цветът да се задържи много по-дълго. 


За максимална трайност на цвета, поддържайте косата с продуктите от серията Healing ColorCare.

Боята LANZA Healing Color осигурява 100% покритие, дори на изцяло побелели коси и страхотен блясък. 

Ето и няколко формули за смесване на боите, с които ще си гарантирате перфектно покритие на белите коси: 

1) Направете двойно покритие! Цветовете от серията NN са специално разработени за покритие на упорити бели коси. Използвайте ги самостоятелно или в комбинация с желан цвят от каталога LANZA Healing Color.


При 0-25% бели коси - смесете 90% от желания цвят с 10% натурален цвят NN на същото ниво

При 25%-50% бели коси - смесете 75% от желания цвят с 25% натурален цвят NN на същото ниво

При 50%-75% бели коси - смесете 50% от желания цвят с 50% натурален цвят NN на същото ниво

При 75%-100% бели коси - смесете 25% от желания цвят с 75% натурален цвят NN на същото ниво


2) Променете оксиданта. В някои случаи е нужно просто да промените оксиданта, за да получите желания резултат. Вместо обичайните 6%, използвайте 9% оксидант.

Описание

Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color 60/90 мл

Перманентно, полу-перманентно и безамонячно боядисване на косата само с една единствена боя? Това е възможно само с уникалната и единствена по рода си боя за коса 3 в 1 LANZA Healing Color!

ВАЖНО! Боята на LANZA се предлага в 2 разфасовки на цена 29 лв. за 60 мл и цена 36 лв. за 90 мл, които ще видите в падащото меню при избор на цвят.
Преди да поръчате боя, прочетете внимателно начина на употреба и съотношението боя:оксидант, както и боя:добавка за неутрализиране на амоняка:оксидант (в случай, че желаете да изпозлвате боята като безамонячна), за да прецените какви количества от оксидантите и добавката да поръчате. При затруднение, свържете се с нас на 0888999189, за да ви консултираме.

Боята LANZA Healing Color 3 в 1 е разработена така, че да комбинира всички видове боя в една опаковка, улеснявайки целия процес по боядисване и комбиниране на боите.

Тя е прекрасно решение както за блондинките, които боядисват корените си с амонячна боя, а дължините с безамонячна, така и за всички останали, които искат да дадат почивка на косата си, използвайки по-нежна боя, но в същия цвят.

С боята на LANZA Healing Color можеш да експериментираш при всяко боядисване! Една тубичка ти дава свободата да избереш какво да е боядисването всеки път – трайно, полу-трайно или без амоняк.

Както и при останалите бои, цветовете на LANZA могат да бъдат комбинирани помежду си, за да получиш точния цвят, с който да заблести косата ти – каталогът на LANZA дава неограничени възможности!

Всеки цвят от боята на LANZA може да се използва по 3 начина – за трайно, полу-трайно и безамоячно боядисване на косата.

Как става това?

Тайната се крие в активаторите (оксидантите), които се смесват с боята и специалната добавка Translucent Color Catalyst, която неутрализира 99% от амоняка. В зависимост от това каква смес забъркате в купата, получавате 3 вида боя, само от една тубичка!

Прочетете внимателно описанието и начина на употреба, за да разберете как се смесват различните компоненти.

 

Боята 3 в 1 на LANZA Healing Color гарантира:

• Естествени и красиви цветове

• Подобряване на състоянието на косата със своята лечебна и неагресивна формула

• Луксозен блясък и дълготраен цвят след всяко боядисване

• Отлични резултати и спестяване - всички видове боя в една тубичка

 

Боята на LANZA е първата и единствена боя за коса, която лекува, запечатва и защитава косата с технологията за прикрепяне на цвета Color Attachment Technology, насищайки косата с богат и изключително дълготраен цвят.

 

Технологията за прикрепяне на цвета Color Attachment Technology включва:

 

 • Системата Keratin Healing System (KHS) - лекува, запечатва и предпазва косата по време и след боядисване. Възстановява нужните количества кератин, влага и минерали в косъма с дълготраен ефект.
 • Flower Shield Complex® - това е вторият и много важен структурен елементи от технологията Color Attachment Technology, защото благодарение на него, боята се задържа 107% по-дълго от обикновените бои.

 

Системата Keratin Healing System и Flower Shield Complex се съдържат както в боята, така и в оксидантите към нея, което осигурява на косата максимална защита и предпазване от изтощаване по време на боядисване!

 

Боята LANZA Healing Color предлага широк спектър от невероятни нюанси с пет специализирани оксиданта и една специална добавка, която неутрализира амоняка, предлагащи неограничена гъвкавост, безброй цветови комбинации и пълна защита на цветовете при всички видове боядисване – трайно, полу-трайно и безамонячно. С всяко боядисване постигате надеждни и дълготрайни резултати, а косата е луксозно блестяща с равномерен и красив цвят от корена до върха!

 

Боя в тубичка

Специфика на цветовете

 • Стандартните нюанси – от 1 до 10 са с ниско съдържание на амоняк – само 1.68%
 • Русите цветове от гамата High Lift Blondes (серията с номера 100) осигуряват изсветляване на косата до 4 тона и съдържат 2.50% амоняк за добро изсветляване и чистота на цвета
 • Русите цветове от гамата Super Lift Blondes (серията с номера 200) осигуряват максимално изсветляване на косата до 5 тона и съдържат 3.36% амоняк
 • Цветовете от гамата Ultra Natural (серията с номера NN) осигуряват несравнимо покритие върху бели коси, без нужда от комбиниране на цветовете с други бои. Но, ако искате да постигнете цвят от каталога, който не присъства в гамата NN, а същевременно имате бели коси, то може да комбинирате желания цвят с цвят NN. За повече информация вижте в „Начин на употреба“.

Съставката Translucent Color Catalyst:

 • Неутрализира 99% от амоняка в боята
 • Първо смесете боята LANZA Healing Color с Translucent Color Catalyst и чак тогава добавете Demi Cream Developer 1.75%, за да превърнете боята в безамонячна
 • Безамонячната боя е подходяща за боядисване тон върху тон, за подсилване на блясъка и подчертаване на цвета, за уеднаквяване на цвета от корена до върховете

 

Системата Keratin Healing System (KHS) – в боята присъства същата система, която е внедрена във всички серии L'ANZA Healing. Ето какво представлява тя:

Keratin Healing System използва кератинов протеин, който съдържа всички 19 аминокиселини, които присъстват в човешката коса, съответно са напълно съвместими с нея. Молекулярното тегло на хидролизираните кератинови аминокиселини е много ниско, което означава, че лесно проникват в косъма и по-надълбоко, а това е единственият начин да действат ефективно.

Освен тях, системата съдържа допълнителни количества от три аминокиселини – цистин, цистеин и тиросин, които са най-важни за хидратацията, здравето на косата и поддържането на цвета, особено за боядисаните коси. Комбинацията от всичко това възстановява баланса на протеините, минералите и влагата в косата и "ремонтира" уврежданията.


Системата Keratin Healing System използва Nano Science 10² Delivery System. Това е нано технология, която смалява ботаническите и хидратиращи съставки до 100 нанометра, което им позволява да достигнат до кортекса на косъма и да му доставят хидратиращи елементи. Благодарение на това, косъма бива лекуван отвътре, а активните съставки не се натрупват по повърхността му и не утежняват косата.


Keratin Healing System съдържа патентования Meadowfoam Flower Seed Complex. Това е комплекс от семена на растението ливадина, който добавя блясък и структурна цялост на косата – лекува сухотата и уврежданията на косата по-ефективно от всякога. Маслата, извлечени от семената на това растение, съдържат липиди, които са от съществено значение за правилната хидратация на косъма.


Keratin Healing System използва и комплекс за задържане на влагатаMoisture Retain Complex. Той съдържа смес от минерално обогатени есенциални киселини, които не само помагат на косата да задържа влагата, но и възстановяват изгубената, в следствие на химически процедури хидратация. Тази смес от изключително силни овлажнители привлича и поддържа хидратацията вътре в косъма и подобрява неговата еластичност. Комплексът "заключва" възстановените протеини, минерали, влага и цвят в косата, което й осигурява дълготрайна мекота и блясък, а ефектът е в дългосрочен план.


Чрез системата Keratin Healing System, кератиновите аминокиселини проникват в дълбочина във всеки тип коса. Протеинът действа синергично с Meadowfoam Flower Seed Complex и Moisture Retain Complex. Тези двойно положително заредени молекули се привличат подобно магнити към увредените участъци на косъма, които носят отрицателен заряд, като по този начин лекуват косата вътрешно, а външната текстура на косъма става гладка, блестяща и здрава.


Meadowfoam Flower Seed Complex


И не на последно място, Keratin Healing System осигурява тройна UV защита срещу бъдещи щети от околната среда и слънчевите лъчи. Това превръща LANZA в единствената марка, която използва UV протектори за защита от 3-те вида слънчеви лъчи – UVA, UVB и UVC. Благодарение на това, косата получава максимална протекция на цвета от избледняване и удължава цветовите качества на боята.


Flower Shield Complex® - това е вторият и много важен структурен елементи от технологията Color Attachment Technology, защото благодарение на него, боята се задържа 107% по-дълго от обикновените бои. Същият комплекс се съдържа и в продуктите от серията ColorCare. Ето какво представлява той:

Flower Shield Complex е смесица от 7 специално подбрани цветни екстракта, предназначени да защитят косата от UV лъчите, които са отговорни за избледняването на съответния цвят. Този комплекс съдържа мощни анти-избледняващи протектори - същите, като тези, които самите растения използват, за да защитят собствените си цветове.

7 специално подбрани цветни екстракта


Изключително мощните фито-съединения се извличат от цветята ехинацея, метличина, зелена орхидея, роза, невен хибискус и бяла гардения. Тези цветя са избрани, защото съдържат специални съставки за защита на цвета в различните дължини на UV вълните. Резултатът: Цветът на косата остава непокътнат и сияен за много по-дълго време, дори при косите в червената гама!

Независими проучвания са доказали, че комплексът Flower Shield Complex удължава живота на цвета до 107% по-дълго, осигурявайки екстремна протекция от избледняване.


Фито-съединенията могат да се разделят на 4 категории:

- Флаваноиди от ехинацея и метличина защитават цветовете в синята и виолетовата гама

- Хлорофил от зелена орхидея защитавя цветовете от зелената гама

- Каротеноиди от жълта роза и хибискус предпазват цветовете от жълтата, медна и червена гама

- Бялата гардения осигурява пълна защита за цветовете във всички нюанси

Може да харесате още