Тонираща 5-минутна маска за руса и сива коса Redken Color Extend Blondage Еxpress Anti-Brass Mask 250 мл

60.00 лв.
  • Производител  REDKEN
  • Наличност:  В наличност
Ултра пигментирана на лилави пигменти маска, която осигурява студен и сияен цвят на русата коса само за 5 минути. Концентрираната на ярки лилави пигменти формула моментално коригира топлите жълти-оранжеви оттенъци и създава видимо по-студен и яр..Покажи
60.00 лв.
   
Марки REDKEN
Тип коса Руса коса; Боядисана коса
Видове маски За тониране

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Използва се веднъж седмично или ако е необходимо, два пъти за коригиране на цвета. 

Поставете ръкавици преди употреба. Нанесете маската върху косата, като избягвате скалпа. За равномерно разпределяне на продукта срешете косата. Оставете да подейства 5-10 минути в зависимост от желаната степен на неутрализация. За лека неутрализация - 5 минути, за максимална неутрализация - 10 минути. Изплакнете добре.

Описание

Ултра пигментирана на лилави пигменти маска, която осигурява студен и сияен цвят на русата коса само за 5 минути. 

Концентрираната на ярки лилави пигменти формула моментално коригира топлите жълти-оранжеви оттенъци и създава видимо по-студен и ярък цвят на косата. Само за 5 минути маската за коса действа, за да тонизира и неутрализира топлите оттенъци, като предпазва цвета от отмиване и избледняване.

Пшеничен протеин, аминокиселини и глицерин се комбинират, за да доставят интензивна хидратация - изключително важно за изрусените коси, при които често косъмът е сух и порест. Маската образува невидим защитен уплътняващ филм върху косата, за да бъде тя защитена от накъсване и бъдещо увреждане. 

Ползи при употреба: 

  • Осигурява студен, сияен рус цвят 
  • Коригира цвета само за 5 минути
  • Неутрализира топлите оттенъци 
  • Удължава времето между боядисванията
  • Предпазва цвета от избледняване и отмиване

Активни съставки:

- Троен комплекс от киселини и протеини Triple Acid Protein - тонира, заздравява и освецава косата по-ярък и жизнен рус цвят.

Може да харесате още