Оцветяваща маска в червено BES Color Reflection Fire Limit 300 мл

27.00 лв.
Оцветяваща маска за коси в червени тонове или за всички, които искат да добавят махагонови оттенъци в косата BES Color Reflection Fire Limit.Подходяща за подчертаване и прецизиране на всички нюанс - от червен махагон до червено-медено. Може да..Покажи
27.00 лв.
   
Марки BES Beauty & Science
Тип коса Боядисана коса
Видове маски За тониране; За подхранване
Състав С арган

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Нанесете върху измита, подсушена с кърпа коса и разнесете. Оставете да действа до 5 минути, в зависимост от желания резултат, и изплакнете обилно с вода.

 

ШАМПОАН + МАСКА

Комбинираното действие на шампоан и маска подсилва крайния резултат, увеличавайки блясъка и живота на рефлексите, подобрявайки интензитета и блясъка на цвета

Описание

Оцветяваща маска за коси в червени тонове или за всички, които искат да добавят махагонови оттенъци в косата BES Color Reflection Fire Limit.

Подходяща за подчертаване и прецизиране на всички нюанс - от червен махагон до червено-медено. Може да се нанася, както върху естествени, така и върху боядисани коси.

Озарява цвета на косата и увеличава интензитета, правейки го по-наситен, по-изразителен и по-продължителен. Компенсира загубата на цвят, подхранва в дълбочина и придава неустоим блясък на косата. Възстановява нивото на pH на косъма, намалявайки порьозността.

Косата е изпълнена с блясък, мека и жизнена. 

Оцветява в огнено червено русата или обезцветена коса.
При ниво 4 и 5 озарява цвета и рефлекса.
При ниво 6 и 7 подсилва, подчертава и изразява всички рефлекси в червен цвят с резултат, в зависимост от времето за престой, типа косъм, цвета и базовия тон.
Оцветява в червено русия и обезцветен косъм от ниво 8 до ниво 10 с резултати и интензитет, вариращи, в зависимост от базовия цвят
, порьозността на косъма и времето за престой. 

Обогатена с куп полезни за косата масла и витамини – арганово масло, масло от оризови трици, соево масло, слънчогледово масло, маслиново масло и витамин Е. Премахва сухотата, предотвратява накъсването на косата и хидратира в дълбочина. Маслата от арган и маслина подхранват и изглаждат всеки отделен косъм.


Не съдържа силикони, парабени и парафин. 

Може да харесате още