НОВО! Представяме ви най-иновативната терапия за безупречно гладко оформена коса!

Увеличете градусите без угризения за здравето на косата си!

С ELCHIM HOT HONEY CARE за първи път постигате супер гладко изсушаване и заздравяване на косата само в ЕДНА стъпка!

Световноизвестната италианска марка ELCHIM предлага професионални сешоари с всички необходими екстри за постигане на съвършено оформяне на косата в домашни условия. Освен супер мощни, ергономични, удобни и леки уреди, ELCHIM създават и първия в света аксесоар с вградена ампула за допълнително подхранване, изглаждане и защита на косата. Всичко това, докато изсушавате косата си!

Медът е един от най-добрите съюзници на красотата, благодарение на своите подхранващи, енергизиращи и противовъзпалителни свойства. ELCHIM използва силата на меда за създаването на HOT HONEY CARE – ампула, която се вгражда в накрайника на сешоара.

Hot Honey Care преобразява косата още докато я сушите. Топлината и въздушният поток на сешоара активират действието и ползите на ампулата, за да получите изсушаване и оформяне, като след фризьор – в пъти по-гладка, по-блестяща и мека коса! 

ПОЛЗИ:

* Незабавен ефект - косата е видимо по-здрава, блестяща и лъскава

* Равномерно разпределение - технологията Hot Honey Care използва потока на горещия въздух на сешора за равномерно разпределение по цялата дължина на косата.

* WOW ефект - с Hot Honey Care резултатите са видими още по време на изсушаването. Косата става идеално гладка, жива и блестяща.

* Спестяване на време - технологията Hot Honey Care позволява използването му без допълнителни грижи и продукти за подхранване. Hot Honey Care се активира незабавно по време на сушене, като намалява времето за оформяне на косата.


Hot Honey Care се предлага в два варианта:

- Sublime Liss – за подхранване и изглаждане на косата. Харесвате косата си права, гладка и блестяща! Тя със сигурност е такава след посещение във фризьорския салон, но вече същия резултат ще получите у дома със Sublime Liss.

- Supreme Glossy – анти-фриз формула, хидратация и добавяне на блясък. За буйните коси и къдрокоските, които обичат след изсушаване къдриците им да са дефинирани, подчертани, добре оформени и блестящи! 


Captcha