Нокти


Ръцете на жената говорят – за нейната душевност, за грижите, които полага за външния си вид и близките си хора, за ежедневието ѝ, за работата, за годините...
Но не само!

Освен, че „говорят“ за нашата същност, ръцете влияят пряко и на нас самите. Добре поддържаният маникюр ни осигурява самочувствие, добро настроение и оставя приятно впечатление у тези, с които ежедневно контактуваме.

Как да поддържаме маникюра си?

Много жени поверяват грижата за ноктите си на маникюрист, предимно заради качеството на работа и крайния резултат. Но и това не е толкова лесна задача, както биха си помислили мъжете J
Това изисква поне 1-2 посещения в салона на месец, които трябва да бъдат предварително уговорени и съобразени както с графика на маникюриста, така и с личните ни ангажименти. Естествено, коства и средства, и време за процедурата.

Но това ли е единственият начин да имаме красиви нокти? Не, естествено!
Истината е, че е нужна съвсем малко сръчност, малко време и много качествена козметика, за да имаме същия професионален резултат у дома.

Професионален лак за нокти - с какво е по-различен от обикновените?

Както при козметиката за коса, така и тук на първо място идва качеството. Лаковете за нокти са създадени по формули, които съдържат безвредни и безопасни за здравето ни съставки, защото производителите на професионална козметика и истинските професионалисти знаят, че здравето и красотата върват ръка за ръка.

Продължителната им употреба ни дават спокойствието, че винаги ще се радваме на здрави нокти и красив маникюр.

Крайният резултат и трайността на лака за нокти играят основна роля за удовлетвореността на този, който ги използва. Използването на професионален лак в комбинация с качествена основа и топ лак, гарантират в пъти по-голяма трайност от обикновения лак за нокти. Това ни дава възможността да бъдем едновременно добри домакини и грижовни майки  с красиви нокти всеки ден!

Прочети повече