Термозащитен спрей за изправяне FarmaVita Liss and Sparkling 300 мл

24.00 лв.
  • Производител  FarmaVita
  • Наличност:  В наличност
Спреят на FarmaVita Liss & Sparkling Smooth and Protect изглажда непокорната коса и същевременно я предпазва при топлинна обработка. Придава на сухите и буйни коси ослепителен блясък и копринена гладкост. Приглажда хвърчащите и начупени косъ..Покажи
24.00 лв.
   
Марки FarmaVita
Тип коса Всеки тип коса
Видове стилизанти Спрей за коса; С термозащита; За изглаждане; За блясък
Категория Стилизант за коса
Елена

Приятно изненадана съм от спрея. До момента ползвах термоспрея на Jungle Fever от който също съм много доволна, но този път реших да опитам нещо различно и не съжалявам. Оставя косата гледка и блестяща, а според мен лично придава и обем. Обикновено след изправяне косата ми доста сляга, но не и след като използвах този спрей. Като за първо изпробване съм много доволна. Моята коса е гъста и суха и винаги съм имала проблем с нацъфтелите краища и заплитането. И двата спрея разплитат косата ми от което съм изключително доволна. След този спрей сякаш съм излязла от фризьор. Препоръчвам! Благодаря Ви за бързата доставка и прекрасното обслужване!


Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Напръскайте със спрея от разстояние 20 см на влажна или суха коса. Изсушете косата със сешоар или изправете с преса. 

Описание

Спреят на FarmaVita Liss & Sparkling Smooth and Protect изглажда непокорната коса и същевременно я предпазва при топлинна обработка. Придава на сухите и буйни коси ослепителен блясък и копринена гладкост. Приглажда хвърчащите и начупени косъмчета, предотвратява наелектризиране. 

Спреят е без фиксация и след употреба косата остава естествена, жива и лесно подвижна. Изравнява структурата на косъма, подхранва и предотвратява заплитането на косата в краищата. 

Препоръчва се да се използва непосредствено преди сешоар или преса, поради факта, че предпазва косата от високата температура, но и спомага за по-бързото и лесно оформяне. След използване косата е по-дълго време с търсения ефект - права и гладка.  


Може да харесате още