Термозащитен спрей с кератин и карите RR Line Keratin Star Thermal Spray 200 мл

22.90 лв.
Възстановява, защитава, хидратира и  подобрява състоянието на косата, възвръщайки ѝ нужния кератин. Keratin Star Thermal Spray е термозащитен спрей, обогатен с кератин и масло от карите. Специалната формула се грижи за преобразяването на вс..Покажи
22.90 лв.
   
Видове олио С термозащита

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha
Описание

Възстановява, защитава, хидратира и  подобрява състоянието на косата, възвръщайки ѝ нужния кератин. 

Keratin Star Thermal Spray е термозащитен спрей, обогатен с кератин и масло от карите. Специалната формула се грижи за преобразяването на всеки косъм. Предпазва косата от накъсване по време на разресване, като поддържа оптимално ниво на хидратация и здравина на всеки косъм.  

Предпазва косата по време на третиране с термо уреди до 230 градуса. Възстановява сухата, късаща се и изтощена коса.

Ключови съставки:

Маслото от карите - едно от чудесата на природата, предоставящо изключителна грижа в полза на здравето и красотата. Маслото от карите е един от най-добрите хидратиращи, антистареещи, регенериращи и защитни природни продукти в света. То ефективно предпазва косата от вредните UV слънчеви лъчи, суровия климат, дехидратацията и щетите от замърсяване от околната среда. Едно от най-ефективните антистареещи средства за вашата коса. 

Кератин - Естествен протеин, който е главната съставка на косата. Хидратира, възстановява увредените участъци и подсилва косата. Заглажда, елиминира заплитането и начупването на косата. Използването на продукти богати на кератин спомага за възстановяване на изгубеното количество протени при оформяне с преса, маша, сешоар и химически третирания.

Дерматологично тестван — не причинява алергии или раздразнения

Може да харесате още