Филтри
  • За запазване на цвета
  • С UV защита
  • CHI
  • Jungle Fever
  • Kerastase
  • LAKME
  • LANZA
  • L'Oreal Professionnel

Пастата за коса е един от най-гъвкавите продукти, което означава, че един път оформена сутринта може да бъде променяна по всяко време през деня в зависимост от повода.  Ако сте от тези момичета или момчета, които обичат да бъдат различни и с точната прическа за всеки повод – това е вашият стилизант за коса.

Статистиката показва, че жените сменят 150 прически в живота си, в това число дължина, форма и цвят. Ако обичате да се променяте и всеки ден да бъдете ту с идеално пригладена коса или пък небрежно рошава, то ще ви разкажем за иделния помощник за тази цел – пастата за коса.

Като цяло пастите за коса са малко по-плътни и гъсти като консистенция. Придават на косата от средна до силна фиксация и я оставят с естествен матов завършек. Те позволяват премоделиране на прическата по всяко време и изключителна подвижност на косата.

Паста за коса - каква е разликата с другите стилизанти

За разлика много други стилизанти, пастата за коса е формирана на базата на вода, което я прави лесна за отмиване. Друг нейн бонус, е че се сработва добре както с къси и средни по дължина коси, така и при тънък до плътен косъм. Пастата за коса може да добави обем на фината коса, както и да контролира и придаде идеална форма на непокорните типове коса.

Най-важната разлика обаче, е че пастата за коса не придава блясък, като например гелът. Запомнете! Избирайки паста за коса, прическата изглежда така, сякаш няма добавени никакви стилизанти по нея, а в същото време е перфектно оформена. Не усещате втвърдяване, дискомфорт, омазняване като при гела или лака за коса.

По-гъстите и плътни пасти за коса изискват предварително да бъдат затоплени преди нанасяне. Начинът е като вземете малко количество, колкото грахово зърно, разтъркате между дланите си, за да се втечни леко и след това нанесете върху косата си. В момента, когато пастата попадне върху косата, тя отново се втвърдява, което позволява прическата да бъде запазена по-дълго време.

В зависимост от ефекта, който искате да постигнете, може да нанасяте от пастата на суха или влажна коса. Нанесена на суха коса постигате по-небрежен ефект, а на влажна коса – за силно фиксирана и дълготрайна прическа. Такъв тип прически са идеално пригладени назад или настрани коси. 

В заключение, избирайки паста за коса, като свой стилизиращ продукт, вероятността да направите грешка при оформяне на косата си почти не съществува. В Agora BBeauty ще откриете паста за коса с различна степен на фиксация, с термозащита и уплътняващи, които ще ви помогнат да моделирате прическата си според своя собствен стил.


Оценете категорията:

4.4 80
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Facebook OnlineПишете ни във Фейсбук