Филтри
  • Козметика за коса
  • Без сулфати
  • 500 мл
  • 1000/1500 мл
  • LANZA
  • L'Oreal Professionnel
  • 3DeLuXe Professional
  • FarmaVita
  • Right Color

Огромен процент от дамите прибягват към боядисването на косата в руси тонове. Някои от тях са привърженици на визията „блондинка” и цял живот не могат да се разделят с любимото русо или сивеещо излъчване. Точно за тях са продуктите в категория "Тониращи шампоани".

Разбира се, поддръжката на този цвят, както е известно, изисква не малко грижи, внимание и подбор на правилния продукт. Използването на специален клас козметика е препоръчително, ако искате да постигнете нюанса, за който мечтаете.

Няма никакво значение от това колко често посещавате коафьора си, тъй като след няколко измивания част от боята пада и жълтеникавите нотки се показват на повърхността. В повечето случаи жените изпитват същинска неприязън към точно този ефект. Някои от тях са склонни да повторят процедурата по боядисване само и само да прикрият жълтите кичури коса.

Днес не е нужно да се подлагате на постоянно третиране, тъй като това би могло значително да увреди структурата на косъма и да нанесе трайни щети върху правилния му растеж и функциониране. Ние от Agora BBeauty ви предлагаме богата селекция от тониращи шампоани, чиято основна цел е да матират и подобрят завидно общото състояние на прическата ви.

Защо е препоръчително да използваме тониращи шампоани?

Тониращите шампоани са перфектният начин за освежаване на русите и посивели коси!

Те се препоръчват на дамите, които имат руси коси. Останалите, поддържащи по-тъмни цветове, не е нужно да използват продуктите в тази категория. За тях сме подготвили интересни предложения, които могат да разгледат в останалите сектори на онлайн магазина или в категорията "Оцветяващи шампоани".

Искате да изглеждате перфектно и всички да забелязват прическата, за която отделяте не малка част от времето си?! Предлагаме ви да се доверите на изключително високия клас предложения, селектирани в тази категория. Те са съобразени с търсенето, дори на най-взискателните и претенциозни дами. Тук ще попаднете на продукти, разработени от едни от най-известните козметични компании в света.

Освен, че ще ви дарят с мечтания студено рус оттенък, те също така подхранват до неузнаваемост, оставят траен блясък след себе си и спомагат за това косата да бъде лесна за разресване. Доверете се на професионализма, с който подхождаме при селектирането на козметичните продукти. В случай, че имате колебания, относно избора на шампоан, то бихте могли да се свържете с представител от онлайн магазина.

Ние от Agora BBeauty сме винаги насреща, за да ви консултираме в избора на подходяща косметика за вашата коса.


Оценете категорията:

4.2 67
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Facebook OnlineПишете ни във Фейсбук